brainwildchild

Alla inlägg den 3 augusti 2014

Av Ronja Olsson - 3 augusti 2014 17:17

Jag kände att jag inte ville hymla mer om att jag blivit 40kg större sen jag gjorde den senaste designen för ett år sedan. Det här året har varit präglat av sjukdom, skador, psykiska påfrestningar och en stressnivå som skjutit i till skyarna. Jag har gått upp i ivkt och jag ska kämpa mig igenom det här och gå ner till 85 kg igen som jag vägde när jag var som smalast förra våren. Nu jävlar anamma. 

La verkligen inte ner mycket tid på den här designen som jag gjorde på de tidigare jag haft, utan nu var det mer att jag tyckte inte bilderna såg ut som jag på förra designen, och jag vill inte utge mig för att vara någon annan än den jag är. 


Av Ronja Olsson - 3 augusti 2014 16:29

Dagen började klockan 7 genom att dem ringde från jobbet och ville att jag skulle jobba, men eftersom jag inte mådde bra igår så kan risken finnas att jag fortfarande har bakterier och kan smitta så det skippades. La mig och kollade på teen wolf tills johan vaknade till. Efter det har vi bara tagit det lugnt, var så varmt idag så vi åkte bort till badet och slängde i oss för att svalka oss. Så jäkla skönt innan storhandlingen för månaden. Jag och johan handlar mat en gång i veckan och mellan 800-1000:-. Tycker inte att det är alltför farligt. 


Har satt mig och kollat på klänning inför höstens middag med försvarsmakten. Dags att köpa en ny kan inte ha den röda på varje tillställning, så just nu har jag tre klänningar som jag tänker på, har beställt hem tygprover innan jag beställer och ska inte beställa den försen oktober då middagen är inte försen november men ändå, viktigt att vara i tid. 


De jag väljer mellan är de här tre, synd att bilderna blev så små men kolla gärna in hemsidan Sofiamoore.se när det är dags för att köpa klännning, de har så många vackra till bra priser. Jag har bestämt mig för att varje gång jag ska på en sådan här tillställning kommer klänningen från sofia moore, bra service och bemötande och fina klänningar. 


Nu ska jag kolla på teen wolf och sedan ska jag göra ordning pannbiff med potatis och gräddsås. Nicklas åker hem imorgon och johan ska till jobbet, jag jobbar kväll så ska ta en promenad på morgonen, Sedan ska jag försöka gymma varje dag med johan på hans gym. 

Presentation

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6 7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25 26 27 28
29
30
31
<<< Augusti 2014 >>>

Arkiv

Sök i bloggen

Bloggerfly

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards