brainwildchild

Alla inlägg den 28 augusti 2014

Av Ronja Olsson - 28 augusti 2014 20:32

Igår som sagt var jag i skolan och när jag kom hem på kvällen efter jag hade vart hos Tone orkade jag inte ens stå upp så bloggar nu istället. Hade föreläsningar från 9-17 med en lunch paus och en kort paus vid 15. Min hjärna var mos! 

Åkte till Tone och red ut i skogen, hennes baksko glappade så skrittade bara, när jag hade ridit in en bit i skogen så tog jag ett traktorspår rakt ut i ingenting och hittade lite kantareller! Haha så hoppade av och letade lite innan jag gick hemåt. Skönt att ta en promenad också. Fixade i stallet osv. Åkte hem men tog ett stopp vid willys för att mixa ihop en sallad till middag åt mig och johan ville ha gött gött. 

Idag var jag ledig och har dels bearbetat mina anteckningar från gårdagens lektioner, samt tagit en promenad på stan och shoppat och vilat ut hjärnan. Nu på kvällningen har jag gjort köttbullar, sås och potatismos. Allting är gjort från scratch, okej jag har inte gjort grädden till såsen eller odlat potatisen. Men stampade potatisen, rullade köttbullar och tillagade såsen. Så mycket godare när man gör eget än typ köper pulversås eller mos. Usch o tvi! 

Jag o johan vilar oss på maten nu innan vi ska se castle och därefter ska johan diska och jag ska börja packa min väska inför helgens äventyr till Gävle. Middag på church street imorgon kväll, samt ska hämta en bil som jag får av pappa. Troligen en volvo 460. Ut på krogen sen med johan och säkert några fler. Dock blir det inte så mycket dricka då jag ska köra bil på söndag eftersom vi lär ta en varsin bil ner. Så hoppas heartbreak kan göra goa alkoholfria drinkar!!

Nej nu ska jag fixa lite innan vi ska se castle! Vi hörs efter helgen.

Då kommer även bilder på lägenheten för nu börjar vi få ordning med de nya möblerna, det som saknas nu är tå likadana byråar eller bänkar samt svarta snygga sängbord! 

Av Ronja Olsson - 28 augusti 2014 13:15

Hahaha! Jag hittade världens bästa hemsida, dock vet jag inte om det är ett skämt eller på riktigt, för är den det så kommer jag beställa hem mycket därifrån. Jag tror nog att dem här sakerna finns men jag vill hitta en pålitlig hemsida innan jag beställer hem och betalar för något.

Kolla in det här bara!

Food DispensersHeart Shaped Daybedpolyjuice potion flaskchemistry cocktail sethome boxing unitlarge family tree decalMrs Potts And ChipThor hammer bookend

Presentation

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6 7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25 26 27 28
29
30
31
<<< Augusti 2014 >>>

Arkiv

Sök i bloggen

Bloggerfly

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards