brainwildchild

Alla inlägg under januari 2012

Av Ronja Olsson - 13 januari 2012 08:10

Samma visa igår igen, fast igår kom jag inte hem så sent för träningen slutade 20.30 :)

Träningen gick sådär, var ofokuserad och gjorde inte så bra ifrån mig, vet inte vad det var, kanske magont som jag haft hela dagen, och det vet jag inte heller varför jag har det, för jag har varken mens eller ägglossning, käkar spec p-piller som stannar upp båda två :) Hmm måste ta reda på det!

Saker som jag framför allt vill ta med mig är att träna på sidestep, tekniken för krok och ANDAS! Nu har jag dock blivit lite bättre på det men jag flåsar ju ändå som en gnu, visserligen har jag kass kondis men lite bättre bör jag ha!

Men men har chans till revansh ikväll!:)

Märkte inte försen nu att det var fredag den 13, är inte så jätteskrock full men man lär väll kanske se upp med vad man gör ändå :P

Har käkat frukost, gör lite läxor nu och fixar lite hemma i lägenheten, provet börjar 12,15, nu taggar vi till!

Av Ronja Olsson - 12 januari 2012 16:50

Igår när jag kom hem från middagen orkade jag verkligen inte sätta mig vid datorn, kom hem runt 11. Vi tar dagen från början!:)

Skola, tyska, fick reda på prov resultatet, oh shit det gjorde min dag till en strålande dag! (det var även solsken och inge snö ute, mmmm!;)

Trodde att jag skulle få E-D på provet men jag fick ett klart C och om jag hade haft två rätt till ca så hade jag fått ett B, woop!:)  

Engelska, började med referatet av analytisk kemi häftet:P 

Idrott teori,

Hem pappa och Harry hade kommit, pappa fixade med ekonomin och Harry och jag såg på film, sedan över till Hasse och Agnes för middag:) 

Löjroms toast till förrätt

Kalvstek, med tillbehör till varmrätt

Tårta till efterrätt, snacka om att man var mätt!

Jättetrevligt var det vi var ju där från 17,20 - 22.45 så ;P 

Snackade mycket och pratade om framtid osv. 

God mat, god dricka, trevligt sällskap, kunde inte bli bättre!

Idag har jag varit i skolan, och nu ligger jag och vilar till 18, viktigt för mig att ta det lugnt, läser lite i kemin tills provet vi har imorgon:)  

Träning ikväll också, det jag ska spec tänka på är att andas, stretcha efteråt, garden och tekniken i krokarna:) 

Nu ska jag fortsätta lata mig ett tag till:)

Av Ronja Olsson - 10 januari 2012 21:48

Alltså ni kan inte fatta vad glad ja är att vara hemma på Lidingö igen, till och med när man är helt slut efter en träning och ser att tunnelbanan inte kommer försen om åtta minuter är jag överlycklig. Och då har det slagit slint ordentligt, (brukar förbanna mig själv om jag missar ett tåg som jag ska med). Träningen idag var mest grunder, och de gamla vanliga övnigarna, alltid bra att träna teknik, ch idag märkte jag främst att jag andades dåligt och mina krokar var inte de bästa "minnesnotering" till på torsdag! Körde med en tjej som var total nybörjare, och hon var duktig när hon väl fått kläm på det, jag är fortfarande nybörjare men kmmer ihåg när det var absolut första träningen hur okoncentrerad, och svårt det var!:) Skorna sitter underbart och känner att jag får lite bättre fotarbete i dem, istället för vanliga, det är lättare och enklare att flytta, och inte lika klumpigt. Pappa snarkar i soffan och nu ska jag duscha! Skönt att man börjar 11.15 imorgon åtminstone, har för mig att vi ska få ett nytt schema, visst visst jag har kasst minne så kanske misstagit mig rejält. Även pratat med min frisör efter lite problem så troligtvis ska jag klippa och slinga utväxten då:) Har ju inte klippt mig sen i våras ^^ Haha man glömmer bort det och jag är ju inte nå jädra nogrann ifall håret är slitet eller lite knäppt:P Who cares? Ingen ska väl ändå inte stå och glo på mig en hel dag!

Nej nu har jag suttit vid datan lite för länge, in i duschen och av med all svett, lite extra stretch efteråt och ett avsnitt av SUUUPERNATURAL! MUMS!

De har en gryymt snygg bil, de är otroligt snygga, de fajtas mot demoner och Sam är själv en "halvdemon", Dean är den där bad boyen som är en riktig mjukis på insidan, alltså vem kan säga nej till denna serie?

Av Ronja Olsson - 10 januari 2012 15:40

Alltså jag är inte den bruden som brukar klaga och gnälla över skador, men nu har jag irriterat mig nog över min näsa! OMG! Den är öm, går knappt att andas igenom den och den känns som om den är dubbel storlek, stackars näsa! Även nacken tog lite stryk och strejkar vissa tillfällen. Nere på Lidingö igen, städat och packat upp väskor hela dagen väntar på pappa så ska vi åka och handla en massa grejs, sedan ska vi fixa pass imorgon och middag och Agneta och Hasse imorgon:)

Träning ikväll, inte i den formen men för att få bort smårta säger dem att man ska träna, så vi får allt se imorgon hur jag mår:)

Av Ronja Olsson - 9 januari 2012 20:58

Idag blev jag så besviken på mig själv, vad höll jag på med? Jag var klumpig, högerfoten var kass, tekniken låg i botten oc jävlar vad jag flåsade! Jag är så irriterad det är ju trots allt helt mitt fel och ingen annans så nu känner jag ett ännu större sug att bli bättre, ne inte bättre jag SKA bli BÄST! Utan tvekan! Sparrades med Siri och Nisse idag, Zangen och Lennart var inte där idag. Tääskigt ne Zangen hade fått problem med bilen!:(

Siri var ju tusen gånger bättre än mig, både en svullen näsa, sår och blodiga tänder och en hjärnskakning som sagt mitt fel. Men någon bra träff hoppas jag att jag fick in på henne. Och ja Nisse vad ska man säga, att mäta sig med honom blir svårt, och psyka är det bästa han gör, och ju mer irriterad jag blir på mig själv desto sämre slag, desto fler får han in-.-

Ja jag blev surare och surare, la mig ner försökte tänka på annat, jag lär verkligen gå en kurs i att andas och att få ner mitt temperament! Så nu har jag blivit mer taggad att köra hårdträning nu framöver, och så kör jag med Zangen till sommaren eller senare i vår och så får jag se ifall min envishet har gett resultat eller om jag ska fokusera ännu mer!

Imorgon ska jag äntligen få komma hem till mitt LIDINGÖ! Som jag saknat min säng, min lägenhet, mitt kök, mitt vardagsrum, och än en gång MIN SÄNG! Min underbara, stora, gosiga, continentala säng! Med mycket kuddar och myyysfilt! Gosh vad jag saknar den! Nu ska jag se klart på CSI sedan ringa min far och sooova!


Av Ronja Olsson - 8 januari 2012 21:39

Sista söndagen på jullovet, har inte gjort något nyttig bara suttit och fläskat i mig och dampat på mamma, vi har haft krig och boxningsträning i köket! Och jag har råkat total vandalisera vardagsrummet;)

Har varit på Sherlock Holmes 2 med Viktoria, Evelin och Frida idag, jag och Frida satt bredvid varandra och snackade igenom hela filmen tror jag, inte bara om filmen utan om mycket annat:P !

Alltså man skrattar så mycket till den här flimen, den som inte sett den se denna och 1:an!

Nu ska jag, mamma och Kenneth se på film.

Träning imorgon för Zangen!

Av Ronja Olsson - 8 januari 2012 00:53

Hemma i från brunetten, haft en grymt trevlig dag med henne, film, mys, syjunta, krig, spel och ja massa annat! Har även sett gladiatorerna, alltså dregla mer! Visar de som jag tycker är snyggast av dem!

Herregud vad vi var dryga på sluttampen inna jag åkte, hemska och oerhört dryga! Hehe, oops!

Nå över till de snygga gladiatorerna!

Micke "Prime"

"Pansar"

Ako "Toro"

Brukar inte gilla överdrivet muskulösa killar men "Wolf" det är mumma!

Cecilia "Amazon"


Av Ronja Olsson - 7 januari 2012 13:10

Hemma hos min älskade mor som tar en powernap och jag irriterar med fötter i ansiktet! ;D

Var i stan igår hos gammelmormor och löste korsord och pratade, hon är så pigg och klar i huvudet för att vara 95, jättekul att se!

Sedan var jag hos moster Ingela, och lekte med Neoline som vi tog hem för Mimmi skulle ut. Hon är så enkel, hon är alltid glad och nästan aldrig ledsen och det bästa hon grinar nästan aldrig! Haha jag har fobi för ungar som gnäller och gråter hela tiden, vill strypa dem, har inget tålamod med dem heller, haha vad hemsk jag låter men det är så, inget grin när man är i närheten av mig, för de kommer ändå inte få så mycket mer medkänsla från mig än "Oj, det var väll inge bra, men det gör inget. tänk på något annat"

Jaja nu ska jag laga lite lunch och sedan duscha. Vara lite dryg på min mor och sedan åka till den nyblivna brunetten!:)

Blir kvar i Skutskär till på tisdag morgon, imorgon ska jag på bio, Rio bio med Frida, Evelin och Vickan tror jag eller så tar ja en tripp till moster Anna, hmm vet inte, men ¨på måndag är det träning igen! FINALLY! Jag är så sugen på att sparras så att jag dör snart! Jag vill, jag villl, jag vill:)))

Men nu lär jag ta och göra någon nytta känner jag annars blir jag väll som en stor sten!

Seeeeee

Presentation

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4
5
6 7 8
9 10
11
12 13 14
15
16
17
18 19
20
21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Januari 2012 >>>

Arkiv

Sök i bloggen

Bloggerfly

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards