brainwildchild

Alla inlägg under december 2012

Av Ronja Olsson - 14 december 2012 12:38

Så nu är de två hemska sista uppgifterna i skolan färdiga. Imorse skrev jag uppsatsen och det gick inte alls bra, eller ja det är vad jag tror åtminstone, vi får vänta och se. Därefter fysik och sedan lunch med schnitzel. Gööött! Därefter talet,,,,,,,,,,,,,, Johanna började och gjorde det jättebra, satt en hög ribba för mitt tal kan jag säga. Därefter jag, jag har läst talet sjuhundra gånger och läst upp det för axel och teddy igår och sedan pappa en gång, hur svårt kunde det vara ?

Men det sprack och jag stod och bölade framför klassen i en minut! oops, sofi undrade om jag ville bryta och ta en paus men jag fortsatte och försökte få kontroll över rösten som sprack och darrade, tillslut i slutet av talet kunde jag prata normalt men då var hela mitt tal förstört och jag hade glömt att säga ungefär hälften! Jaahop där sprack ett bra betyg....

Nu ska jag skriva lite på idrotts inlämningen och sedan ska jag hem, städa, baka lite och ta det lugnt!

Såå nej få något bra gjort idag kanske


Av Ronja Olsson - 13 december 2012 19:46

What´s up mates ?

Jag är på gott humlr, kanske inte borde de, har två avgörande saker imorgon! Börjar med engelska uppsats och därefter en svenska redovisning, bajs bajs bajs, orkar inte! Har försökt förberett mig så gott jag kunnat men känner ändå en viss tvekan!

Idag som sagt tränade jag med motionsgruppen för att hinna hem i tid, jag ska ställa mig och öva igenom mitt tal tre sista gånger och läsa igenom uppsatsen som jag för skrivit'!

Men träningen var bra, höll i uppvärmningen och därefter var det lite parövningar, avslutade med säckintervaller och sedan lite styrka. Väntade lite extra på Daniel och gjorde lite knäböj, skugg och underarmar.

Så nu fortsätter jag med mittpluggande och önska mig lycka till nu!

Men sedan är det helg och då är det städning och julbak i högst hugg!

 

Av Ronja Olsson - 13 december 2012 10:03

Nu har jag varit och handlat allting inför julbaket, yeey!


Vad mer händer idag? Två lektioner, haha vilka båda är lika chill. Först mentorstid och därefter film på historian. Ledig från Engelskan för att vi skriver uppsatsen imorgon bitti klockan 8-10.


Så det är ganska skönt. Är inte helt klar med min uppbyggnad på den än, så jag stannar kvar efter skolan tre timmar och spånar ideér.


Sedan funderar jag på att träna med ungdomsgruppen idag eftersom jag ska upp tidigt och skrivauppsatsen imorgon och behöver verkligen sova minst 8 timmar.

Av Ronja Olsson - 12 december 2012 23:30

Är du oskuld? - Nej de är jag inte

Någon gång haft sex med samma kön? - Ja,

När hade du sex senast? - Det ni!

Vem hade du sex med senast? – Pppppp
När blev du av med din oskuld? - När jag va 12

Haft gruppsex? - yees

Haft sex på öppen plats? – De har hänt ett antal gånger.

Drömt sexdrömmar? – De gör väl alla?

Sugit av någon? - Aharu!

Slickat någon? – nej

Ångrat att du haft sex med någon? - Kanske en gång.

Hur många oskulder har du tagit? - en
Har/haft kk? - Japp.

Haft sex med någon annans pojkvän?- hahah en som en annan var påg med
Tänkt på någon annan när du haft sex?- Jaa...

Haft sex med någon kompis bror / syster? - Ja,

Somnat under sex? - Aldrig.

Haft sex när det är andra i rummet? – Many times!

Varit med någon som är lika gammal? - nope
Varit med någon som är över 18+ år? - Ohja

Varit med någon som är yngre än dig själv? - nope.

Gjort sönder något när du haft sex? – hahahh jaaa
Blivit påkommen under sex? – Många gånger,

Av Ronja Olsson - 12 december 2012 21:56

Så ett försök till ett inlägg då. Skolan flöt på enda skoldagen i veckan med många lektioner men det var inga problem. Därefter direkt upp till johanna och oscar, möte och kommer fortsätta träffa johanna i åtminstone ett halvår till. Kul :) därefter ner till jernet och lång middag med peggy, lasse och billy. Imorgon ska jag råplugga på allt och handla! Nej nu är det sent och vill ha min skönhetssömn

Av Ronja Olsson - 11 december 2012 20:38

Lite bättre humör idag. Skolan susade förbi i en väldig hastighet, dock när jag satt och väntade på bussen i tre timmar tg det herrans lång tid! 

Sparring på schemat idag, började med uppvärmning, därefter fyra ronder skugg, fyra ronder, säck och två ronder hopprep innan det var min tur i ringen. Blev tre i ringen samtidigt, först sparras två 1 min, därefter en av dem + en ny 1 minut. Och sådär tills man gått "3" ronder med alla, vilket blev sammanlagt 6minuter. Avled.se jaaa. Men det var nyttig träning och kul att sparras. Sparrades med Caroline och Myra, vilka båda tklassade mig totalt men jag fick en massa kmmentarer av Carina och Daniel. Bättre guard (samma visa varje gång), snabbare fot arbete (I´m working on it) och inte dundra p åsom en maskin utan vara taktisk. Så man kan kort säga att det är alltid samma kommentarer till mig så jag fattar inte varför jag inte lär mig ?! Men jag är bara i början ännu och har mycket kvar att lära mig, just n fokuserar jag på viktnedgången och så får vi se vad nästa år har att ge! 

Nu t'nkte jag skriva klart handelslistan (papi kommer imorgon ) tänkte julbaka i helgen eller nästa vecka att ha med mig upp till Gävle och när jag firar jul hos morfar och farmor. Det som ska bakas är Rocky roads, Snöbollar, Proteinbars, Lussebullar, mitt hemmagjorda filmjölksbröd, safframskaka, Eller det är åtminstone det jag tänkt att göra sedan får tiden säga om jag hinner allt. Vet att nästa onsdag kan jag göra snöbollarna och rocky roadsen för dem går att frysa in, Hinner jag gör jag lussebullarna då också, på fredagen gör jag brödet, saffranskakan och proteinbarsen. Eller det är min tidsplan just nu! 

Nej nu börjar klockan bli mycket och jag behöver skönhetsslmn! 

Av Ronja Olsson - 11 december 2012 20:15

Av Ronja Olsson - 10 december 2012 20:31

Just nu vet jag varken ut eller in, undrar idag varför jag boxas? Vad får jag ut av det? Idag var en träning då jag ville köra fram skallen och låta någon slå mig medvetslös! Inget ne kändes bra idag, inte formen, inte tekniken, inte sparringen, inte slagen. Alltså inget. Kände mig som en nybörjare på tio år. Jag tänkte hela tiden på allt alla säger till mig, fortsätt mot motståndaren, ner med hakan, tight guard, snabbare fotarbete, snabbareslag, bättre kontringar. Alltså inget stämde....... Nej nu ska det bli skönt med ett vinterlov v52 då jag inte ska tänka på boxning för fem öre utan bara kondition. Imorgon är det matchsparring, kanske det jag behöver, att antingen bli riktigt utklassad eller känna mig helt okej. Vi får se, men imorgon ska jag försöka att inte tänka negativr utan sover ut det idag! Goooosh vad jag är förbannad på mig själv idag!!!

Presentation

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25
26
27
28 29
30
31
<<< December 2012 >>>

Arkiv

Sök i bloggen

Bloggerfly

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards