brainwildchild

Alla inlägg under augusti 2014

Av Ronja Olsson - 3 augusti 2014 16:29

Dagen började klockan 7 genom att dem ringde från jobbet och ville att jag skulle jobba, men eftersom jag inte mådde bra igår så kan risken finnas att jag fortfarande har bakterier och kan smitta så det skippades. La mig och kollade på teen wolf tills johan vaknade till. Efter det har vi bara tagit det lugnt, var så varmt idag så vi åkte bort till badet och slängde i oss för att svalka oss. Så jäkla skönt innan storhandlingen för månaden. Jag och johan handlar mat en gång i veckan och mellan 800-1000:-. Tycker inte att det är alltför farligt. 


Har satt mig och kollat på klänning inför höstens middag med försvarsmakten. Dags att köpa en ny kan inte ha den röda på varje tillställning, så just nu har jag tre klänningar som jag tänker på, har beställt hem tygprover innan jag beställer och ska inte beställa den försen oktober då middagen är inte försen november men ändå, viktigt att vara i tid. 


De jag väljer mellan är de här tre, synd att bilderna blev så små men kolla gärna in hemsidan Sofiamoore.se när det är dags för att köpa klännning, de har så många vackra till bra priser. Jag har bestämt mig för att varje gång jag ska på en sådan här tillställning kommer klänningen från sofia moore, bra service och bemötande och fina klänningar. 


Nu ska jag kolla på teen wolf och sedan ska jag göra ordning pannbiff med potatis och gräddsås. Nicklas åker hem imorgon och johan ska till jobbet, jag jobbar kväll så ska ta en promenad på morgonen, Sedan ska jag försöka gymma varje dag med johan på hans gym. 

Av Ronja Olsson - 2 augusti 2014 21:08

Så mycket kärlek på en och samma bild. 

                                                                    

Av Ronja Olsson - 2 augusti 2014 21:00

Nej, som rubriken säger, lördagen blev ej som jag tänkt mig. Jag vaknade och mådde piss, jag kände mig magsjuk och satt på toa i ungefär två timmar allt som allt, samt känningar i underlivet som urinvägsinfektion när jag kissade. Konstigt, och när jag låg i sängen fortsatte smärtan och det blev värre stund tals, men helt plötsligt var det borta och jag kände ingenting. Jag och johan har bara tagit det lugnt, ätit pizza med niklas, jag åt sock en sallad. Såg på captain america 2 och var en sväng förbi dollarstore. Nu har vi båda spelat gta v och efter johan gjort klart uppdraget ska vi se american pie 2 och äta snacks. Nicklas övergav oss och drog på fest med någon eksjö brud, baaw schika wahhwaa. Får se om han kommer hem ikväll eller imorgon :))


Imorgon är jag ledig även då och jobbar inte försen 16-21 på måndag, sååå jävla skönt. Hoppas på sol och varmare väder imorgon så att man kan åka och bada :) 


En fin bild från bröllopet :)

Av Ronja Olsson - 1 augusti 2014 18:50

Det är första augusti, jag är ledig i helgen och solen skiner. Jag är nu på ganska bra humör. Jobbade som sagt idag igen 7-12 då en av kollegorna var sjuk. Jag gillar mitt jobb, jag trivs med det och tycker det är kul att gå och hjälpa alla gamlingar. Men jag har nu jobbat lite för mycket för att mitt psyke ska tycka det är kul. Behöver verkligen den här helgen till att vila upp mig och få upp krafterna inför nästa vecka, som förresten är näst sista veckan jag jobbar. Men snart börjar högskolan, böckerna är beställda, kläder beställda. Humöret på topp och ska sätta mig nu och kolla upp info om studentkåren då det är obligatoriskt att vara medlem där. 


Kvällen spenderas i soffan med älsklingen och hans bror framför Captain america the winter soldier. Helgen kommer vara lugn, inget planerat utan tar dagen som den kommer, är det varmt? Ta en sväng till badet? Jag kanske ska kolla på en häst, då jag börjat prata med en tjej som behöver hjälp, så kanske åker bort dit och hälsar på och ser om kemin stämmer. Vi får se. 


På måndag ska jag seriöst satsa på träningen igen, den har verkligen kommit i fjärde hand under sommaren. Inte haft motivationen osv. Men ska då gymma med älskling, dra ner på portionerna, tänka på vad jag äter, ta en promenad/intervallsträning varje dag, samt skriva tränings schema. Nu jävlar! Knät känns starkare, så hoppas att det hålller, oftast är det det som drar ned min motivation till träningen. Ska även försöka ta fler bilder, men mobil appen är sämst för bloggplatsen. Allt blir kaos och inte som man vill. Nej nu ska jag kolla efter lite grejer, ska köpa hem nya gardiner och duschdraperi. Hörs någon annan dag 

Presentation

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6 7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25 26 27 28
29
30
31
<<< Augusti 2014 >>>

Arkiv

Sök i bloggen

Bloggerfly

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards