brainwildchild

Alla inlägg under augusti 2014

Av Ronja Olsson - 23 augusti 2014 09:16

Det är lördag och karln min är o jobbar, springer runt i skogen tror jag och leker med pang pang leksaker! 

Jag tvättar och städar här hemma, när det slutar regna tänker jag gå ut på en promenad. Ska skriva träningsschema för veckan och fixa lite annat! 

På måndag kommer pengar, men försvinner väll lika fort då jag måste betala räkningar, hyran osv. Samt kåravgift och parkeringstillstånd. Lite dåligt tycker jag högskolan har det att man måste köpa nytt varje månad istället för att ha det på autogiro. Blir ett irritations moment att den 25e springa och köpa nytt kort... Men sånt är livet. 


Igår var jag i stallet och tömkörde Tone, har inte tömkört så mycket i mitt liv, Men ska fortsätta att göra det, då det är bra för Tone, hon slappnar av och bra omväxling eftersom hon är så ung. Tror jag ska tömköra när jag har henne på Måndag, vi får se! Ska iallafall rida ut på torsdag har jag bestämt. Leta efter lite nya stigar att gå på. 


Smsade Johan om vi skulle gå o bowla ikväll, skulle vara kul att komma ut lite. Känner mig instängd och lite uttråkad nu, blir så när man byter miljö, i sthlm gick jag ut och åt på restaurang två till tre gånger i veckan med pappa. Nu är det mer en gång i månaden eller mindre. Det är synd men blir så när pengarna tryter. Pappa har bra mycket mer pengar än Johan och mig så han kunde ju kasta pengar här å där! 


Men nu är det dags att gå ner till källaren igen och hänga tvätt!

 

Av Ronja Olsson - 21 augusti 2014 10:10

Gårdagen avslutades fort då både jag o Johan somnade vid 20 tiden framför ett avsnitt av Castle. Hahah, vaknade inatt med glasögonen på, disken var ej klar, inget klart inför idag eller någonting. Så när vi vaknade vid sex tiden var vi båda väldigt förvånade. Johan gick till jobbet och jag som är ledig idag ska städa, gå till eksjö bostäder och till psykiatrin. Så har lite att göra, dags att ta ur tummen ur arslet och verkligen få någonting gjort också!

Imorgon ska jag åka till Tone, kanske ska jag och charlotte rida ut imorgon vilket ska bli spännande. Johan jobbar hela helgen och jag kommer träna i nässjö för att bli av med energi ;)

 

Av Ronja Olsson - 20 augusti 2014 17:26

Den här mannen, den här mannen gör precis allt för mig, likaså gör jag allt för honom. Han som kysser mig godnatt när jag håller på o somnar och den jag kysser på pannan direkt när jag vaknar. Den här mannen som jag bor med, bildar en framtid med och den jag vill leva med. 

Jag älskar den här mannen, och jag vet att han älskar mig. Jag vet att jag betyder allt för honom och han betyder allt för mig. 

Jag älskar dig Johan Bär!  

     

Av Ronja Olsson - 20 augusti 2014 16:35

Så då var veckans sista lektion klar. Så skönt! Igår både tränade jag på gymmet och åkte och red. Hade en grymt retlig Tone. Så tillslut när hon vägrat släppa upp mig på ryggen, tog jag bort tyglarna och lät henne springa runt bäst hon ville i paddocken. Efter tio minuter var hon jättesnäll och då red vi ut en runda. Travade och galopperade på dem delar som hade bra underlag, var ganska stora stenar på vägen. Hon har verkligen en jätte härlig galopp och skulle passa bra som fälttävlans häst tror jag. 


Idag hämtade jag upp Ida (en som går i min klass) och sedan gjorde vi sällskap till Jönköping. En föreläsning, sedan så gick vi ner på stan en stund, jag var tvungen att gå förbi akademibokhandeln innan mitt pass på nordic wellnes. Körde ett Cxwork pass idag som hade fokus på bålmuskulaturen. Var verkligen jobbigt! 


Idag fixar jag lite här hemma och tar det lugnt. Johan jobbar fram till 19.30 ikväll så är ensam några timmar till. Vilket spenderas framför tvn. Hahaha. 

 

Två bilder från igår!

   

Av Ronja Olsson - 18 augusti 2014 15:13

Första dagen avklarad och det gick bra. Så fort jag hittade till rätt ställe o sal, körde fel ett ex antal gånger :) Men till slut kom jag fram till rätt sal o fackskola. Idag bestod det av information osv, imorgon är det mer information. Något som är lite synd är att jag inte kan vara med på insparken eftersom den ligger på kvällen och jag orkar inte betala jättemycket pengar i parkeringsavgift. Får inte mitt parkeringstillstånd försen på måndag. Så lär betala avgift nu varje dag. Gick ner o fixad gym kort, så imorgon ska jag gymma och även åka till stallet för att ta hand om Tone! Om Charlotte kan ska vi kanske rida ut tsm, annars rider jag ut själv :)

Miss Tone är min medryttarhäst är ett femårigt sto efter Tornesch. Jätte trevlig är hon. Det är Charlottes egen uppfödning och jag tror hon ska bli hennes hopphäst, jag ska hjälpa till med vardags motion. Rida ut i skogen, klättra och någon gång ibland rida i paddocken :)

Av Ronja Olsson - 17 augusti 2014 12:07

Imorgon bitti tar jag bilen till jönköping, inte för att åka till stallet, inte för att åka till ikea. Utan jag ska åka till skolan, jag börjar min första dag på hälsohögskolan och det är första gången jag kliver innanför deras dörrar. Jag är så nervös, men hoppas verkligen att det här går bra, hoppas verkligen att jag valt rätt.  Dagen imorgon består av upprop, lite information, insparken. 

 

Vid tre tiden åker jag faktiskt till jönköping idag för att åka o rida. Jag, Charlotte (ägaren) o johan ska åka till ridhuset. Så kommer det bli enklare att känna på knapparna och rida bättre tror jag. Förra gången var jag nervös och tänkte mer på hur hon reagerade på mig och mindre på min ridning. Så idag ska jag kräva lite mer, dock är hon bara 5 år så jag vill inte pressa henne för mycket heller. 

 

Nu väntar jag på att Johan ska komma hem, han har varit hos sin chef för att hjälpa honom med hans hus. Jag har tvättat, diskat och ska dammsuga innan vi åker till stallet, men nu ska jag ställa mig och laga mat. Falukorv o makaroner får det bli. 

 

Jag har faktiskt ansökt om att få vara med i ett projekt som heter After beach, där 100 personer får chansen att få kostrådgivning med schema, träningsschema, support och stöttning av en kille som heter Martin, jag har gått vidare till andra urvalet så hoppas verkligen att jag är en av dem 100 som får vara med. Dock kostar det 15 laxar men jag är beredd att testa och hoppas att jag kan gå ner dessa äckliga 40 kg!!

Av Ronja Olsson - 15 augusti 2014 09:11

Den här veckan har varit lite gaaalen. Först började det med att mamma och mormor knackade på dörren klockan 9 på måndagsmorgonen, Vilken överraskning jag o johan fick. På kvällen gick jag till jobbet och mamma och mormor sprang runt i stan. På tisdagen var jag ledig och vi tre åkte till ullared. Jag hittade lite  grann till mig och johan men vi ska åka tillbaka dit senare i höst istället och handla mer till hemmet. Jag jobbade onsdag och då var mamma och mormor så jävla snälla och städade lägenheten och maten stod framme när jag kom hem. Så jäkla skönt det kändes. Dem åkte hem på onsdagskvällen. 

Igår jobbade jag sista gången för min sommaranställning på hemtjänsten, jag kommer dock jobba extra som vikarie i höst. Så man får in lite extra pengar kommer det bli. Jag är så glad att jag inte är en av dem studenterna som inte har några pengar alls, eftersom jag inte behöver betala full hyra eller mat utan jag o johan delar på kostnaden istället, och mycket av mia pengar kommer sparas så vi kan göra roliga saker. 

Idag är jag som sagt ledig och ligger och latar mig i sängen, men jag ska klä på mig och ta en promenad om inte jag och johan ska gymma senare :)


Föråt att jag la bloggen åt sidan nu den här veckan men det var så mycket som hände på dagarna att jag var så trött på kvällen och bara ville sova. 

Men på måndag börjar jag på högskolan då är det upprop och på söndag ska ja åka o rida igen :) 

Av Ronja Olsson - 9 augusti 2014 22:40

Do you ever feel like breaking down?
Do you ever feel out of place?
Like somehow you just don't belong
And no one understands you
Do you ever wanna runaway?
Do you lock yourself in your room?
With the radio on turned up so loud 
That no one hears you screaming

No you don't know what it's like
When nothing feels all right
You don't know what it's like
To be like me

To be hurt
To feel lost
To be left out in the dark
To be kicked when you're down
To feel like you've been pushed around
To be on the edge of breaking down
And no one's there to save you 
No you don't know what it's like
Welcome to my life

Do you wanna be somebody else?
Are you sick of feeling so left out?

Presentation

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6 7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25 26 27 28
29
30
31
<<< Augusti 2014 >>>

Arkiv

Sök i bloggen

Bloggerfly

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards