brainwildchild

Alla inlägg den 14 mars 2012

Av Ronja Olsson - 14 mars 2012 23:19

Idag kan man säga att jag hållit igång och varit duktig!

Vaknade runt halv 7. 09.00 var det bodypump vid Hammarbysjöstad med klassen. Ganska okej pass, trodde det skulle vara smärtsamt men det var jobbigt och skönt på samma gång, jag kunde inte vara med på vissa saker pga armbågen som inte vill riktigt samma sak som mig.

Lunch på Max med några från klassen (inte jag jag bojkottade och höll mig till min kesella ;)

Någon helt weird övning med rektorn som gav mig aggretionsproblem och frustrerad var jag!

Hem till skutskär, förbi mamma som var jättsjuk KRYA!

Leta reda på emelie, inte det lättaste, så en sväng förbi Rebecka blev det istället! Som det var längesedan jag träffade den tjejen!

Sedan ner till C-hallen för träning. woop, eller nee

Sparrades med Joel, ta lärdom till nästa gång KOMBINATIONER OCH OLIKA!!! slog typ lika hela tiden så inte undra på att han kunde parrera och få in en massa på mig istället. TRÄNA!

Sedan så slog jag på mitsar med Zang, då upptäckte han något med mitt sätt att slå jabb, jag drar ner vänsterna för att hämta kraft och den rörelsen gör så att min motståndare förstår att jag ska slå. När jag kollade i spegeln och på Zang när han visade förstod jag det jättetydligt. HEMLÄXA att träna bort det.

Sedan det som jag lär få bort men som jag tror kommer ta längst tid. SLUTA BLI SÅ FÖRBANNAT ARG PÅ MIG SJÄLV NÄR DET GÅR DÅLIGT eller ivarje fall jag tycker att det går dåligt de andra tycker att det ser bra ut. Mental träning på högsta nivå lär vi köra. Nu ska jag inte säga ett enda negativt ord när jag tränat till mig själv eller någon annan. Ska förstå att man kan inte alltid ligga på topp (är fortfarande och nosar ner på botten men ni förstår väll ), ibland går det sålig och ibland bra det är sådant man lär ta!

Efter en lång hemfärd med prat i telefon halva tiden så tänker jag nu kasta in handduken för ikväll!

Natti natti

Presentation

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12
13 14 15 16
17
18
19
20
21 22 23 24
25
26
27
28 29 30 31
<<< Mars 2012 >>>

Arkiv

Sök i bloggen

Bloggerfly

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards