brainwildchild

Alla inlägg den 13 mars 2012

Av Ronja Olsson - 13 mars 2012 22:04

Varit på träning, käkat kesella och duschat nu ska jag sova. Lite kort vad vi gjorde idag på träningen!

Uppvärmning 20 min på cykel. sedan 10 minuter skugg. Lite styrka

Fys. Fram med en massa vikter olika stationer. Ex vridning på överkropp med stång. Raka slag med hantlar, kettleballs, fällkniv med rullning etc.

Sedan ca 10 olika styrke övningar och därefter stretch.

Väldigt bra pass, jag har ont lite överallt sen igår och det blev faktiskt lite bättre konstigt nog!

Body pump klockan 09.00 imorgon bitti.

Av Ronja Olsson - 13 mars 2012 18:15

Nu är jag tillbaka vid min dator och ute på Lidingö. Igår var jag hos tre läkare för att ta reda på vad felet är med min käke, men ingen hittar något fel. Alltså jag kan inte tugga och har ont när jag pratar är det bra då ? Puckon! Fick nå övningar ifall det är muskulaturen som jag ska göra i ca tre veckor är det inte bättre då så ska jag gå till öronläkaren igen och till tandläkaren och få bettskena. Alltså neeej jag vill inte!

Var även förbi på rotskär, haha jävla småskitar.

Träning nere i C-hallen, känner mig så kass, på mitsarna var jag ganska okej faktiskt men sedan sparringen med Nisse var uruselt. Kunde inte koncentrera mig och gjorde inget rätt. Tror jag fick in en smäll när jag hade tröttnat totalt och han typ 100. Aja ska tillbaka imorgon och han skulle vara där, jag ska visa att jag kan bättre!!!

Men vi ska ha bodypump på morgonen i skolan, vilket inte känns som världens lycka. Det en timme och sedan två timmar boxning på kvällen. Helt slut kommer jag att vara!

Idag hade vi mest föreläsningar och lite arbete. Manuel Knight var i skolan och höll en föreläsning för oss. Oh herre vad jag skrattade, satt och grät och vek mig dubbel. Man fick ut mycket skratt, glädje och lärdom utifrån vad han pratade om.

Nu ska jag iväg snart till Linnea för ett box pass. Knät känns inte så OK så blir cykling som uppvärmning idag också. Kanske kan jag försöka jogga lite lätt imorgon till uppvärmning!

Här är Wilhelm min tremänning, är han inte för söt ungen? Får lite sparring med Nisse. Han fick in fler träffar än mig på Nisse ;)

 

Presentation

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12
13 14 15 16
17
18
19
20
21 22 23 24
25
26
27
28 29 30 31
<<< Mars 2012 >>>

Arkiv

Sök i bloggen

Bloggerfly

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards