brainwildchild

Alla inlägg under juli 2011

Av Ronja Olsson - 27 juli 2011 19:48

Sitter och är proppmätt! Blev sushi istället tyckte att det lätt gott och inte så sugen på husmanskost! Men sushi satt absolut inte helt fel, underbart gott! Och även såg man lite kändisar, såg mig om när jag hade käkat några rullar så ser jag Martin Stenmark, Hanna Hedlund och deras två barn, blev lite förvånad men man kanske lär vänja sig!;) 

Imorgon ska vi ut på Fjäderholmarna hade vi tänkt och kanske lite shopping har hittat ett par skor jag ska köpa på HM, gillar inte ridmodet som är "inne" men tyckte om de här skorna!:)

  

Nu ska jag umgås lite med faster, pappa har lagt sig han ska iväg med Harry och dem till Tyskland imorgon med motorcykeln, (bild kommer på den också ska bara vila lite)

Av Ronja Olsson - 27 juli 2011 15:20

Nu har jag och faster kommit tillbaka till lägenheten varit ute hela dagen sen klockan 10, och det känns som om vi är utomlands!

Först tog vi en promenad till centrum och käkade frukost på ett konditori supergott!

Shopping på Lindex och Hm blev en fin tröja, en ny BH och en bikiniöverdel och jordgubbar.

Hem till lägenheten packade in alla lådor och väskor med saker. Bytte om och åkte iväg till kottlasjön, låg därute med jordgubbar och jordgubbssaft och tidningar, myyyys!

Efter 1,5h ca begav vi oss på en liten upptäcksfärd mot elfvik, åkte ut vid reservatet och udden, såååååå fint kändes som om vi var utomlands med en liten strandlänga som låg under hängande trän, precis som vid medelhavet ungefär!:)

Wonderful! Hemma och fixar lite i rummet nu, ska in till Sthlm och äta ikväll eller om vi får tag på pappa som verkar undvika oss har inte ringt tillbaka eller skrivit att han är här nere! Vi ser nämlingen spår lite här och där efter honom!;) 

Ska hoppa in i en dusch nu men lite bilder på rummet och så kommer ikv!:)


Av Ronja Olsson - 26 juli 2011 21:16

Sitter i bilen och lyssnar på rock klassiker påvög till Lidingö!

Skulle åkt imorogn eftersom pappa var i jordåsen och inte i sthlm men faster och jag åkte iväg ändå! Känns skönt så kan vi ta en morgon promenad imorgon, najss!

Pitstop på MAX och får min efterlängtade GREENBURGER! Mums!

Bilder på lägenheten och från stockholm kommer har med mig tegelstenskameran och sladd till datan!:)

Av Ronja Olsson - 26 juli 2011 08:53

Vaknat till liv, tur det annars hade jag fått en hjärtattack i drömmen! Drömde att jag var tvungen att gå på glas, simma med hungriga krokodiler, slåss mot vargar serriöst? Något är fel på mig! 

Ska skriva till Blondinen och fråga om hon kan komma förbi senare, ta en dusch, packa det allra sista, ta en tur ner till stallet om det inte regnar. Sedan flyttar jag till sthlm! Najss!

 


Av Ronja Olsson - 25 juli 2011 23:16


Jag vill inte men jag måste, du är inte min, jag måste lämna dig kvar, min underbara vackra vän, my solumate, my darling. Det kommer inte gå en dag att jag inte tänker på dig, och hur mycket som du har gett mig, det kommer inte gå en enda gång jag är tillbaka och hälsar på som jag kommer och hälsar på dig!

Och blir det inte du och jag föralltid så lovar jag dig att vi möts igen i himelen, vi kommer aldrig kunna skiljas åt! 

Det är, det var, det kommer vara du och jag från dag 1 tills döden skiljer oss åt, du kommer aldrig förstå hur mycket du betytt för mig och betyder! 

Into your eyes, I see myself
Living a life
I've always dreamed about...

To you I swear, And I promise to
Give all I can, All I am
I give to you

Because I love you!

                                     Och jag kommer aldrig glömma Bruno, min underbart vackra ponny som dog aldeles för fort! Inte en dag gå utan att jag skänker en tanke till dig!

Av Ronja Olsson - 25 juli 2011 20:01

Ja imorgon åker jag och fixar i mitt nya hem! 

Jag blir stockholmare, jag har aldrig sätt mig själv bo i stockholm redan nu! Kanske när jag hade gått ut gymnasiet eller något menmen, det blir nog bara till det bättre och jag har väldigt lätt att anpassa mig!

Alla frågar " Ska inte du vara hemma nästa vecka" JO det ska jag men vill spendera mest tid nere hos Nelson då eftersom jag inte kommer träffa honom så mycket och inte kommer rida så mycket!

Men på kvällarna kommer jag nog vara med vänner och så! 

Har varit med Therese idag, vi flummade runt och käkade godis!:P

Sedan tog jag en promenad till Mimmi och umgicks med henne, Julia, Ingela och Neoline!

Sedan upp till Annete men där var det ingen som öppnade, dock ska jag gå dit om ca 20min!

Ner till farmor, där var bara Arne, gick till fasters gamla hus där hittade jag dem! Gick och pantade, tillbaka, torkade ur skåp och lastade släpet!

Har packat om kartongerna så att det får plats i bilen imorgon, nu går jag till moster!

Av Ronja Olsson - 25 juli 2011 08:20

Har gått upp tidigt och möts av dåligt väder, not that fun!

Men måste maska iväg mig till sjuk gymnasten och se igenom knän och rygg! Har inte haft problem med knäna bara ryggen så det borde vara på bättringsvägen eller hur?

Spricker det upp vilket jag hoppas på åker jag ner till stallet, annars tar vi väll en inne dag och tar det lugnt!

Av Ronja Olsson - 24 juli 2011 18:10

  Sitter hemma hos Blondine hon bäddar sängen och är duktig! 

Lyssnar på What are words-Chris Medina, GRYMT bra låt det är!!

Drar väll ut snart maybe ner till Daniel och umgås med honom, tidig nedgång idag ska till sjukgymnast imorgon TIDIGT! Sedan ska jag vara med Therese och åka ner till stallet!

Presentation

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2011 >>>

Arkiv

Sök i bloggen

Bloggerfly

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards