brainwildchild

Alla inlägg under juli 2011

Av Ronja Olsson - 21 juli 2011 10:29

Nu har jag vaknat till liv efter 10h sömn, trött Ronja? As hell!

Igår som sagt är jag fortfarande hos Anna och igår kände jag att det var en latis dag! Men joggade 1km utan att stanna och utan att dö skulle nog lätt kunna ta 1km till men då hade nog Anna och Leffe fått en chock om jag kanske hade fått syrebrist!;) Trodde aldrig själv att jag skulle klara 1km har sådan dålig kondition men maybe not!;) 

Sedan låg jag i soffan, kopplade upp datan till 60 tum platttv med hemma biosystem, najss! Såg på the vampire diaries season 2! 

Tog en promenad till affären och handlade, hem och lagade sallad, kyckling med branflakes, pinjenötter och valnötter! Supergott! Mamma kom också och käkade med oss! Kul!

Vid kvart i nio tog jag och anna en 4,2km promenad, en mindre runda idag!

Sedan efter en dusch så slocknade jag!

Nu vaknade jag av en massa sms, men har varken pengar eller gratis sms så det är ingen ide att skriva om du vill ha något svar!;)

Dåligt väder=filmväder!;)

Av Ronja Olsson - 20 juli 2011 08:34

Onsdag idag dåe! (Föresten så nu när jag tänker på det, luktar det köttbullar i hela annas lägenhet och det är bara jag uppe och jag har inte ens varit i köket,, weird)

Igår kan man säga att det blev en tränings dag, ja idag med hade jag räknat med! Igår promenerade jag och Anna 6km på drygt en timme runt Bomhus, promenad/jogging på annas löpband 25 min, (liksom idag ska bara vänta på att leffe vaknar så att jag inte råkar väcka honom!:P)

Och spelade wii sports, baseboll, golf och boxning ( gud vad jag saknar det MÅSTE börja boxas i sthlm, om jag har tiden till det) 

Nåja över till idag, vaknade inte av att pappa ringde utan idag väckte Homer mig, han rev något i buren så att jag trodde hela huset skulle sprängas, vilken duns eller vad det nu var, har inte orkat mig upp och kolla till det, dock ska han få komma ut och vara i uteburen snart! 

Sedan fick han nå fel och sprang runt och raceade inne i buren och sedan la han sig pladask ner och sov, pucko!

Nu vill jag ha frukost, släppa ut Homer, spela lite wii och chilla!

Oh juste jag har läst klart boken den var riktigt bra! Rekomenderas om du tröttnat på vampyrer och varulvar ch vill ha en bok som handlar om magi! 

Sedan hade jag världens dröm! Det var en strand och skutskär låg precis intill atlanten, det var någon protest så det var folk som sprang runt med pilbågar och eldklot, och sköt ihjäl och dödade en massa personer, (smart och feg som jag är sprang jag hem och gömde mig under mammas säng och hon fick inte öppna ytterdörren till vilket pris som helst!) Haha men jag hade varit ute och försökt rädda liv men sedan blev man feg och egoist!;)

Keep in touch!

Av Ronja Olsson - 19 juli 2011 09:15

Jaop i Bomhus igen this time for the whole week! 

Åkte med Anna in igår, käkade jättegod mat ( lax och kyckling) sedan såg vi på en skräckfilm! Psalm 21, skräckfilm vet jag inte, lite smått läskig var den men inget mer, (fast vet inte om man ska åka upp till Norrland de verkar vara galningar allihopa) skämt åsido! 

Donny har en übersöt kanin som jag tar hand om nu, kelar och så den är hur söt som helst! Homer heter den!

Frukost time!

Pappa ringde och väckte mig, frågade om jag ville jobba och få pengar på torsdag, nice! Följa med till Astrid lindgrens värld v,32 typ, har varit där är för små ungar men kul att få åka ut på en liten roadtrip i sverige, + man kanske ska ta och träffa Ronja Rövardotter!;)

Just det Jennifer ringde och frågade om jag ville följa med på viking line v.31, synd att jag hade Nelson ( men det skulle jag ALDRIG byta bort ) men jättesnällt av hennes familj skulle betala allt åt mig och så!:)

 

Av Ronja Olsson - 18 juli 2011 11:12

Sorry orkade inte blogga och satt på fb med mobilen igår så det blev inget, var hemma och fixade, packade. Cyklade ner till stallet på GK kurs, gick igenom organisationer och sådant, lite bett och sånt. 

Promenerade två varv på hoppängen med Nelson så han fick röra lite på sig! Cyklade hem med Jossan och Jacqueline!

Filmmys med mamma, skräckisar och sådant!

Idag ska jag till min moster Anna och blir där hela veckan hade jag tänkt!

Av Ronja Olsson - 16 juli 2011 23:09

Varit en lugn lördag, skulle till pappa men nope, så blev det inte! 

Låg och sov när han åkte, och mig kan man släppa ner en bomb bredvid utan att jag vaknar!

Var på GK kurs, super! Frida gjorde en redovisning och sedan gick vi igenom lite viktigt i TR1, sedan gick vi ner och kollade i ridhuset på banan, mätte med steglängd och jag kom in och pratade om mitt liv med fosterfamilj och sådant, boxningen, adhd och ja allt pratade vi om! 

Hem mamma och torbjörn dukade upp till fest! (nästan) Räkor, nå kex och en massa gott! Mums!

Nu ska jag sussa gott, kanske tar jag en tripp till örbyhus och träffar alex, ska vara på ärk halv fem så kanske blir lite lite med tid men får se!:) Har saknat den lilla busungen!

Av Ronja Olsson - 16 juli 2011 15:11

Har huvudvärk, inge kul alls!

Så lägger mig och vilar ett tag innan jag cyklar ner till stallet på GK kurs, 

Har gått och lånat en ny bok att läsa (two actually) hoppas den är bra, någon som har läst den? 

Den vita katten! Den verkar bra åtminstone så hoppas på det bästa, blev inge jobb hos pappa, hjälper han och Jörgen på måndag istället!

Av Ronja Olsson - 15 juli 2011 22:36

Har kommit hem i från en trevlig kväll hos farmor! Middag och umgicks med trevliga människor. 

Farmor gjorde en jättegod planka (jag tog lax på den istället för kött, tycker inte om det lika mycket längre, veggis snart??)

Kakan och Kerstin kom förbi och sa hej men stannade kvar på middag! Sedan var det jag, pappa, farmor, arne, faster, Pär, Kristin (arnes dotter), Kerstin och Kakan! 

Hade super trevligt!

Ska slå på en thriller och tagga inför en jobb dag hemma hos pappa! 

Där ingår, flyttning av ved, klyvning av ved, klippa gräsmattan! 

Sedan grönt kort kurs på kvällen!

       

Av Ronja Olsson - 15 juli 2011 14:07

Regnigt väder = mysväder!

Kan ligga inne och slappa hela dagen, var och hyrde två filmer, köpte vindruvor och nektariner! Tagit fram mysfilten och lagt mig framför tvn! Najss!

Spricker det upp, vilket jag betvivlar, tar jag en tur till stallet!


Presentation

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2011 >>>

Arkiv

Sök i bloggen

Bloggerfly

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards