brainwildchild

Alla inlägg den 12 juni 2011

Av Ronja Olsson - 12 juni 2011 19:20

Deprimerad man blir ibland, har så ont i halsen, svettas och har ont i huvudet, tror fan jag börjar bli sjuk! 

Har varit och badat med blondinen i älvskär, kändes som om jag klev på ett lik så blev skiträdd! 

Emelie väntar på svar från sin mamma om hon får sova borta eller inte hon vill sova hos Pontus, chansar på inte men men under kan ju ske! Imorgon kommer hennes älskade poppe åtminstone ifall att!

Jag däremot ska till sjukgymnasten på morgonen och se ifall mitt knä blivit bättre och starkare! Har varit dålig med träningen har bara tränat med programmet 2-3 gånger i veckan istället för varrannan dag som vi sagt! Ska börja skärpa mig nu! 

Funderar på att ringa pappa och se hur han har det i USA och fråga när han kommer hem, och säga att vi måste åka till Miami i höst! Han har sagt att vi ska det men man vet ju aldrig med pappor! 

Nu håller Blondinen på att plocka bort flagnat skinn från mig, måste smörja in mig bättre vill inte bli blek nu när jag äntligen blivit brun!  

Fuck you bitches!   

 

Vad ska jag göra med dessa känslor, eftersom jag inte vet vad du tycker eller tänker så vet jag inte vad jag ska göra!

Av Ronja Olsson - 12 juni 2011 14:46

Blondinen slaggade hos mig inatt! 

Vi vaknade vid halv 11 då skrev Martin att han skulle komma t mig om en kvart, jävla mähä!   

Men han tyckte vi var tråkiga och drog, vi låg ute och solade 1h, jag gick ner och tvättade, vi stack och handlade för att bege oss ner till Älvskär och sola och bada, men det kom sådana hemska moln så jag ba " Du vi går in och väntar tills solen kommer tillbaka" Vilket jag gjorde rätt i efter fem min började det spöregna och mullra, fifan! Satt på Instängd 2, jag somnade eftersom jag sätt den så många gånger!  

Nu drog Blondinen hem, jag ska laga ihop spaghetti och köttfärssås, och så vet jag inte vad som händer! Jag tror jag lägger mig och solar på balkongen ett tag till, också kanske Blondinen kommer tillbaka. Vi får se! 

Söndag är alltid den segaste dagen!

Men imorgon kanske Poppe kommer så ska vi tre dra ihop ett gäng som vill hänka ut till någo ställe och grilla, bada och tälta, vi har skaffat ett 12 manna tält att slå upp imoorgon! Najss!!     

Presentation

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20
21
22 23 24 25 26
27 28 29
30
<<< Juni 2011 >>>

Arkiv

Sök i bloggen

Bloggerfly

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards