brainwildchild

Alla inlägg den 7 augusti 2011

Av Ronja Olsson - 7 augusti 2011 20:13

Läst lite bloggar idag, och var bara tvungen att kommentera Ami of swedens blogginlägg!

http://amiofsweden.myshowroom.se/anorexibarn-snarare-perfekt/

Vet att hennes blogg är provocerande ochså men orkade inte hålla igen! Detta blev min kommentar! :

"Nu måste jag bara kommentera, har ingenting emot dig, faktiskt rätt kul att läsa din blogg! Som en ny yngre provocerande Kissie! Menmen just my point! Du säger att alla ska vara smala och kunna ha xxs-xs, men guess what, vi är alla olika BYGGDA, du är FÖDD med en smal och liten benstomme så om du inte äter dig tjock så kommer du alltid vara smal, jag däremot som är FÖDD med en kraftig benstomme kommer som lägst kunna ha  M-L bara för att jag är född med det, jag har gott ner 11kg på 2011 men är fortfarande mullig, inte fet, helt olika saker det också! och det beror på att min benstomme gör att jag alltid ser stor ut har 15kg kvar innan min ideal vikt och förväntas vara borta inom 2011, men innan du öppnar din lilla mun, se dig om i världen och se olika kroppstyper, alla som kanske skulle vilja vara som dig kan inte det pågrund av deras dna, vi andra som inte vill se ut som en 14åring  plast barbie vi är nöjda och accepterar, de.  Sedan så om du säger att killar hellre vill ha skinny tjejer, så har du helt fel, de flesta vill nog det ingen tvivel men det finns killar som är "smalare" "snyggare" inom din åsikt som hellre vill ha en tjej med kurvor eftersom det anses mer kvinnligare med lite former, säger inte mycket med fettvalkar och så men lite höfter, lite större lår, inte överdrivet. Och lite muskler, men heey that is just my point!"

Av Ronja Olsson - 7 augusti 2011 19:30

Kommit ner till småland, sov hela vägen ifrån Norrköping inte så långt men. 

Det regnade hela tiden ner alltså inte lite regn utan massivt! Sedan avtog det efter en stund och vi begav oss till Astrids Lindgrens värld, såg på Pippi, Ronja, Emil, Madicken och Karlsson på taket shower och sprang runt!

Det var lite lodit och litet men tillslut så såg man finessen och upplevde det stuket som barnen gör! Lite kul på slutet, ska stå ut med det imorgon också, döende efter? Jag gissar på det! Tidig säng gång idag, liten jogging/powerwalk tur runt 7-8 imorgon! 

See yah!

 

Av Ronja Olsson - 7 augusti 2011 10:00

On my way now! Eller åkte runt halv nio men var tvungen att åka förbi Österbo, passerade Arlanda stad nyss! Vi ska även köra syrrans kille Stefan till en buss så att han tar sig hem! På 1,5h har jag och syrran rykt ihop ett antal gånger, as usual! Fast inte så mycket som förut!;) 

Febern verkar gått ner känner mig bättre och fryser inte längre! Bra där! Kommer hem till Skutskär på Onsdag för måste ner till stallet och så, så det blir nog stockholm på lördagen eller söndagen  om jag inte åker ner med pappa på tisdagen, vi får se skulle vara bra att åka med buss och tåg helt själv till lidingö och så att man hittar, men vi får se!

Snart i Upplandsväsby, och då snor jag tillbaka min mysfilt som kärleksparet snott!;)

   Big boobz today!;) Vad man kan göra med kamera vinkel och en bh!;)

Presentation

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15
16
17 18 19
20
21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Augusti 2011 >>>

Arkiv

Sök i bloggen

Bloggerfly

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards