brainwildchild

Alla inlägg den 18 augusti 2011

Av Ronja Olsson - 18 augusti 2011 20:35

Vet ni vad jag har gjort? Vet ni? Vet ni?:DDDD Jag är typ överlycklig, har alltid varit rädd att åka berg och dalbanor och frittfall och sådant. Men idag när jag var på Grönan med farmor, Arne, Elvira, Albin och Saga tyckte jag att jag kunde testa allt, det var SUPER FRÄSCHT! SUPER KUL! Vet inte vad jag har för fel, mina andra rädslor är 

  • Bollar, kan inte se, vara i närheten eller spela ett bollspel, lägger mig ner på marken i fosterställning direkt!!!
  • Små spindlar och kryp, de större har man åtminstone koll på vart de är!
  • Instängd, har klaustrofobi? (stav)

Det är typ allt, bollrädslan kommer aldrig försvinna är jag säker på, det är för att idioterna till killar i min gamla klass gjorde mig rädd. Spindlar och sådant tycker jag bara är obehagligt och äckligt! Sen jag fastnade i en hiss i Gran Canaria när jag var typ 10 så har jag blivit klaustrofobisk,   super jobbigt!

Nåja nog om det är uppe i skutskär igen, hemma hos mimmi för tillfället hon och Jennifer är och handlar hårfärg till mimmi, ska färga hennes hår! Black!

Har en supersöt sovande Neoline bredvid, bara måste pussa lite på henne!;)

Imorgon är det ridning och GK prov, äntligen säger jag så att man blir färdig med det!

Och äntligen är det hoppträning, gissar på att det är mest mark imorgon men ett lite större hopp skadar inte!;) Fast man lär ju ha koll på marken först och främst! Schoolstart on tuesday, kommer bli kul! Se hur allting der ut, vilka jag kommer gå med osv! Sedan ska jag prata med skolan om en sak, blir det sanning så kommer ni få reda på det, hemligt tillsdess!;) 

Nu ska jag pussa på mitt kusinbarn som är supersöt! Och vänta på att J&M kommer!

Just det jag är Lidingöbo nu ganska svårta att fatta! Men vi ska se på lite lägenheter på söder snart, så blir allt mycket lättare och sådant!

Presentation

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15
16
17 18 19
20
21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Augusti 2011 >>>

Arkiv

Sök i bloggen

Bloggerfly

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards