brainwildchild

Alla inlägg den 23 augusti 2011

Av Ronja Olsson - 23 augusti 2011 19:48

Har lagt mig i sängen och satt på någon italienskdeckare. Har varit och storhandlat med pappa så nu är det fullt i kyl, frys och skafferi! 

Slängde in det sedan åkte jag, pappa och Häkan till Jernet och käkade eftersom Håkan inte ville ha sushi! Tog en lammytterfile med ljummen sallad, västerbottencréme och timjansky, super gott! 

Åkte hem bytte om och tog en 35 min promenad, var inte så taggad på det men när man väl kom hem kände man sig pigg, ska fettet bort måste man anstränga sig!

Tog en lång dusch och nu ligger jag där jag ligger! 

Imorgon får jag skjuts ut till Heellagården av pappa, några aktiviteter fram till 3! 

Av Ronja Olsson - 23 augusti 2011 15:35

Sådär ja nu är första skoldagen avklarad, gick igenom vad alla hette, fick någon mapp med blanketter att fylla i och gjorde några övningar. Gick bra, verkade som en bra skola och en bra klass, men det kan ju ändras! 

Imorgon ska vi ha några idrottsaktiviteter uppe vid nacka, pappa skjutsar och hämtar annars hittar jag aldrig! Jag med min knäskada hejar på! 

Går vanligt schema från och med torsdag och får dator nästa vecka!

Väntar på pappa som är på möten, vi ska åka och storhandla för mat och saker i detta hushåll finnes ej! 

Sedan ska jag få lite pengar av honom och se efter skor som ska inhandlas till hösten! Även nya kläder ska köpas, men först skor! 

Sedan blir det sushi till middag, mums!


Av Ronja Olsson - 23 augusti 2011 08:26

Sitter helt halvdöd i soffan och väntar på att pappa ska ta och svara så att vi kan bege oss ner till stockholm, om han gör så att jag kommer försent på första skoldagen då stryper jag honom, milt sagt! 

Drömde en jättekonstig dröm inatt. Jag blev jagad av en varulv först, sedan var jag någon helt annan som blev jagad, sedan var jag och Jennifer i ockelbo hade kommit in på gymnasiet tillsammans, det blev bara kaos! Gick vilse slutade med att vi kom till Sthlm, gick på grönan, jag var världens fetaste kvinna, shit jag tycker jag är bra mullig och sådant nu men när jag såg mig i spegeln i drömmen. Det var hemskt!

Sedan sprang blondie runt ooch kramade lamor vilket resulterade i skabb och loppor! Usch! Sedan vaknade jag av klockan, alltså när jag drömmer kan absolut ALLT hända!

Nu ska jag fortsätta försöka få tag i pappa!

Presentation

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15
16
17 18 19
20
21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Augusti 2011 >>>

Arkiv

Sök i bloggen

Bloggerfly

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards