brainwildchild

Alla inlägg under januari 2013

Av Ronja Olsson - 15 januari 2013 14:02

Snart klar med den här snöiga dagen. Japp det har snöat HELA dagen vilket inte gav mig sådant glatt humör. Vaknade 15 minuter innan bussen skulle gå imorse så fick skynda på mig som bara tusan och på nått sätt hann jag, hur vet jag inte.. :S Började dagen på fysiologilabbet med arbetstest. Började med att blåsa i en apparat som mäter min andningskurva, därefter fick jag en massa elektroder och sladdar på hela kroppen påsatta, även blodtrycksmätare på armen samt en mikrofon som upptog ljudet av mitt pulserande blod. Hmm, cyklade på en spinning cykel 9 minuter ca där det blev tyngre och tyngre för varje minut. Tillslut, höll jag på att svimma av smärta i benen, och under hela testet togs det mätningar på blodtryck, ekg och lyssnade på rygg och hals.Låg på en brits fyra minuter för att komma ner i puls och sedan var det klart. Inget var onormalt men ska göra ett test till, så en remiss skickas till min husläkare som skickar den vidare till laboratoriet där jag ska få göra ett torrluftstest. Känns som en försökskanin.Men underbart att allt blir uträtt nuså att man ser om jag har astma eller inte. Sedan har jag träffat Johanna för en lunch på Subway, mm gott. Och pratat igenom allt som skett, har inte träffats på länge. Nu har jag historia och när jag är klar med den är det träning på schemat :)


Av Ronja Olsson - 14 januari 2013 23:30

Börjar få snygg hals och nacke snart elller ;) Haha

   

Av Ronja Olsson - 14 januari 2013 21:08

Träningen avklarad och kan säga att jag var nöjd med min prestation till ungefär 70% vilket är bra mycket mer än vad jag brukar tycka :DBörjade med uppvärmning, skugg tre ronder och sedan parövningar. Tyckte att närkamps ronden gick bäst och är sjukt dålig på deffensiv vs offensiv så den gick bajs! Sedan fys och avslutade med tre ronder skugg. Kändes bra idag trots några missar och okoncentration. Vilket är bra,'Nu ligger jag och myser i sängen och kollar på lawless, Tom hardy - yum yum spelar ingen roll vilken film han än gör, han är lika snygg och bra skådis i alla, hur fungerar det?

 

Av Ronja Olsson - 14 januari 2013 16:17

Måndag och jag har hunnit med mycket. Börjar komma igång med talet nu, tack vare Alexandra! Träffade skolläkaren som inte tror att jah har ADHD utan jag har fått symtomen pågrund utav andra saker. Men en remiss är skickad till barn och ungdomsläkaren så ska jag utreda ändå. Har kommit lite längre på historian och fysiklabben, skönt! Och imorgon är det bara fysiologilabbet och träff med Johanna, känns som om jag klarar av det utan att dö! Nej nu ska jag bege mig bort till träningen och förlora lite fettceller. förhoppningsvis! Ps, visste ni? I´m in love with Tom hardy!! ;)  

Av Ronja Olsson - 13 januari 2013 20:42

Tänk att det redan gått två veckor av 2013, hmm!

Idag har jag suttit och letat fakta till historia uppsatsen och skrivit på laborationsrapporten! Trevligt!

Träningen gick bra trots att jag var tio minuter försenad. Pga Sl;s busstrafik.... Började med skugg tre ronder och sedan några olika parövningar. Därefter säck, där vi körde boxnings kondition. 4x5min med två minuters vila mellan ronderna. Avslutade med nack och bål styrka. Puuch måste köra lite mer bålstyrka känner jag ;)

Imorgon är det ingen skola, för både historian och idrotten är inställda vilket är mina lektioner imorgon. Haha. Men ska träffa engelska läraren klockan 9 och 10 är det adhd-utredning. Så jag ska ändå till skolan.

Dagens mat blev som vanligt frukost med gröt, äggvitor och macka.

Lunch - Vitkålssallad med tonfisk, tomater, bönor, svamp och oliver.

Middag - Kesella, och lite vitkålssallad

    

hmm

Av Ronja Olsson - 12 januari 2013 21:14

Det är illa när man inser att man KANSKE bryr sig om fem - tio personer i hela min kontaktbok samt fb... Snacka om slöseri med tid people!Haha,

Av Ronja Olsson - 12 januari 2013 19:18

Hur ska jag beskriva det här då ? Just nu känner jag känslan, hmm Ni vet den där känslan efter ett riktigt hårt och bra analsex när man knappt kan gå efteråt ?! Hahahha nee inte? Men den känslan har jag fan nu eller ja snarlik, sånn träningsvärk i rumpa och framlår så jag går som en mongolid och försöker med allt i världen hitta på ett sätt att gå utan att det känns, men går det braHaha folk som sätt mig gått idag har nog fått sig ett gott skratt, men vad gör de? Ett gott skratt ska förlänga livet!  Nope, så har satt mig på rumsgolvet och börjat stretcha nu, känns ju ännu,,, värre! Men då får jag hoppas att jag kan gå normalt imorgon, Haha

Presentation

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29
30
31
<<< Januari 2013 >>>

Arkiv

Sök i bloggen

Bloggerfly

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards