brainwildchild

Alla inlägg under januari 2013

Av Ronja Olsson - 21 januari 2013 22:33

Dagen blev lång och än är jag inte klar, kom hem nu från hasse och agneta, men jag har en väska att packa, middagslåda att tillaga och sömn att tillkalla. Så än är jag inte klar. Dags att sätta fart i lådan nu då!

Av Ronja Olsson - 21 januari 2013 16:32

   Alltså jag har totalt tröttnat på att skriva denna uppsats/analys om folkmordet i Rwanda, dels skrivtorka, dels kramp i handen och dels huvudvärk. Har komit en bra bit längre än vart jag var i morse, fortfarande mycket kvar men nu har jag tröttnat för idag. Har ansökt om lite extrajobb istället och ska öva på mitt engelska tal känns som att jag får fram kunskaperna där istället. Kvällen ändrades, ska fortfarande åka och träna såklart men ska efter det åka bort till Vasastan till hasse och agneta, pappa ska hämta någon fåtölj samt att jag ska äta middag då. Morgondagen blev också ändrad, visar sig att jag ska simma med johanna efter fysiken så ingen morgonträning för mig, 

Har även gått igenom träningsplaneringen för de kommande tre veckorna, känns att det är dags att bygga kondition och muskler nu! Blir boxning fyra dagar i veckan, gym tre, konditionspass alltifrån 3km-6km, till intervaller ca 4pass i veckan. Tre - fyra dagar blir det även dubbelpass, först kondis på morgonen och sedan gym eller box på kvällen. Nu ska fettet bort och musklerna ska fram för att visa sig ;)

Av Ronja Olsson - 21 januari 2013 14:28

Har genomfört min absolut första körlektion idag och kan säga att det var väldigt kul men lite jobbigt att köra runt i bostadsområdet vid hjortis. Först åkte vi ut till Stora skuggan för att jag skulle få koll på växlingen och krypkörningen, därefter körde jag runt gasklockorna bort till hjorthagen och fick köra runt och testa i lite ”tätare” trafik, vilket gick bra, och något gick uselt.

Historian och idrotten var egentligen ”inställd” man fick komma om man ville men behövde inte. Men åkte ner hit och har suttit med historia uppsatsen nu i två-tre timmar. Anders hade med sig sin unge till skolan, och kan säga att den fick mest uppmärksamhet, världens sötaste Rasmus!  Har tre timmar kvar innan jag ska åka till träningen så borde få till slutet på den nu tycker jag! Som sagt träning ikväll, och sedan inget annat inplanerat. Imorgon är det morgonträning och därefter skola och träning som gäller för hela slanten. Väntar även på min remiss till Flyg och Dyk laboratoriet så jag vet när jag får komma och göra sista delen i astmautredningen.

 

Av Ronja Olsson - 20 januari 2013 19:48

mm kvällsmellanmålet och dagens ända måltid blev turkisk yoghurt med kanel och fröblandning :) alltid perfekt att ha turkisk yoghurt hemma, jag använder alltid det i matlagning istället för gräddfil och grädde. :)

Av Ronja Olsson - 20 januari 2013 17:13

Äntligen tillbaka i Lidingö, och dags att återuppta skolarbetet med mera. Min säng är lite tjurig för att jag var otrogen inatt så ska på dejt med honom om några timmar, och jag kan säga att jag saknat honom, jag är totalt förälskad i min säng! My baby!

Gårdagen var bra, flippad och som alla fester uppe i hemlandet är dem alltid något att minnas. Förfekke hos persson, ojojoj vad vi kunde snacka om minnen. Som man delvis hade glömt bort. Kom upp med diskussionen att jag pratar i sömnen när jag sover med folk, lite jobbigt för jag vet aldrig vad jag säger, som när jag sov hos E så säger jag helt random " Vilken blodig läpp det är", bästa var att jag vaknade för att jag blev rädd för min egna röst. Hahah. Emelie berättade om en gång i somras när vi var hos sebbe och jag hade somnat och sa "Ta tennisracketen och slå honom"! Haha så det kan bli ibland. Nej nu ska idrottanalysen fixas, fysiklabbrapport skrivas, historiauppsats analyseras, enegelska tal övas och jag har prov i matte och svenska snart. Mycket att göra lite tid! Blev en massa jävla egopics igår bara, så lite smakprov från dem!

         

Av Ronja Olsson - 19 januari 2013 15:00

Glömde berätta om mina goda proteinpannkakor jag gjorde till frukost idag. Dem blev super goda!


4ägg vitor

2 hela ägg

1dl havregryn

1 ½ dl rågmjöl

1dl mjölk

1msk protein pulver - jag tog mitt whey complete 100% med jordgubbssmak

200g kesella


Blanda ihop och stek på , gick snabbt och blev gott! Absolut att jag gör igen om jag har en kcal-dag!


Av Ronja Olsson - 18 januari 2013 20:06

Jag villl säga till alla er där ute som kämpar för att komma någon vart i träningen, som hamnar i svackor och tänker att dem inte kommer klara det. Ni kommer göra det om ni fortsätter att kämpa. Jag har hamnat i många svackor, där allt känns hopplöst och jag undrar varför jag tränar, varför inte bara nöja sig med att man är fet? Jo för att jag vill må bra och jag vill njuta till fullo av mitt liv utan att några extra kilon ska stå ivägen. Jag har kämpat från 120kg ner till 81kg där jag står idag. Än är jag inte klar då jag har en massa kilo kvar innan JAG är riktigt nöjd, men det får ta den tid det tar. Jag älskar att kämpa och när man står där helt genomsvettig efter ett boxningspass där man vet att man kört allt man orkar, likadant på gymmet, det är sådana stunder jag lever för. Sådana stunder som får mig att fortsätta. Jag har stora mål och drömmar och jag vet att jag inte kommer uppnå alla men några få kommer jag att nå! Jag är stark eftersom jag vet vad jag vill och jag kan, jag är stark för att jag har kommit så långt, jag är stark för jag valt min egna väg här i livet, jag är stark! Jag kan om jag vill!

Jag vet spedefik ett pass i höstas när jag boxades och allt kändes fel, kunde inte slå rent, hade inget fotarbete, tröttnade lätt, kände mig tjock. Listan görs lång, men jag satt mig ner tänkte till och slog mig själv i huvudet "Om du kommit så här långt kan du inte sluta nu! Du är inte där än" Det är precis så som du ska tänka när du går in i vägen. Jag har påbörjat vägen så jag kan lika gärna avsluta den! There is no elevator to success, you have to take the stairs

Unna dig själv någon godsak någon gång ibland, ha en dag i veckan eller i månaden då du fårta en extra klick sås, en hand chips, eller köpa dig en chokladbit. För om du inte belönar dig själv kommer du psykiskt inte orka. Du lär vara nöjd och känna dig glad, du lär känna att du tränar för din skull inte för någon annan. Det är DU som ska må bra av det, det är DU som ska njuta av DIN kropp, sedan kan folk få gå omkring och beundra dig när DU är nöjd med dig själv.


Så det jag försöker säga är att, Shoot for the moon. Even if you miss, you'll land among the stars.

      

 

Av Ronja Olsson - 18 januari 2013 18:59

Det är fredag och jag är jätte trött! Kul! Har tagit mig en "nap" på en timme, fått en remiss till Aleris flyg och dyklaboratorium i Sabbatsberg. Näst sista steget i min astma undersökning. Skönt.Ska packa väska så att det är bara att åka upp till Skutskär imorgon så att allt är klart :) Känner at lite matematik sitter på sin plats också för den här kvällen så att jag slipper ta med det upp.

 

Presentation

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29
30
31
<<< Januari 2013 >>>

Arkiv

Sök i bloggen

Bloggerfly

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards