brainwildchild

Alla inlägg under november 2012

Av Ronja Olsson - 25 november 2012 20:17

Hemma från träningen vilket hade sitt ups and downs men overall helt ok. Nu smaskar jag på en fruktshake och en fruktplate. Mumma! Upp sju imorgon börjar jobbet åtta. Sista praktik veckan nu tagggggggaa!!!!!

Av Ronja Olsson - 25 november 2012 10:02

Gårdagen kan jag sammanfatta som, busy!

Gick upp runt 7, fixade lite, 8 gick bussen och 9 var jag framme vid älvsjömässan. Var kommunikatör tillsammans med både lärare och andra elever. Pratade med ungdomar och deras föräldrar och det var många av dem föräldrarna som sa "Du säljer Thoren Business School otroligt bra!" Tackar man tackar. Ja det blir så när man kommer in i det.

Lunch runt 12, blev en hambulle ojoj vad längesedan det var. Påt igen bara och 4 var allt klart. Stannade kvar tillsammans med fler från thoren och monterade ner montern. Därefter frågade Hanna som jobbar åt Thorens marknadsföring ifall jag ville följa med bort till skolan och lasta av allt, har ändå inget annat för mig så fram till 9 jobbade vi med att få upp allt, jag, hanna och chauffören. Men det gick tillslut och runt halv tio gick vi ner och tog en varsin burgare på burger king, helt slut!

Hem och det första jag gjorde var att lägga mig i sängen och sova.

Idag hade jag inte tänkt göra något mer matnyttigt än att jag ska åka iväg till klubben och träna sedan, har ingen tränare men tänkte köra styrka lite själv isf.

Imorgon börjar jag min sista praktikvecka för årskurs två och jag har verkligen haft en skitbra tid både i gävle och här på Lidingö! Nej göra lite nytta kanske! ;)

Av Ronja Olsson - 23 november 2012 15:53

Så nu ska jag strax åka iväg och jobba kväll trevligt!

Var ner på stan i morse, blev ett fotoalbum, en tröja och lite ljuslyktor (kan aldrig ha för många). Hem trixade med fotoalbumet och sedan mötte jag upp Ellinor, vi gjorde lunch och snackade lite trevligt! Sedan kom Farmor och Arne med min bänk och mina kläder. Tusen tack till er!!!

Som sagt åker ajg strax till jobbet, är där till 22 ikväll! Trevligt!

Av Ronja Olsson - 22 november 2012 20:55

Så hemma efter ännu en träning. Känner att jag gjorde en helt okej träning. Knät tjaffsade ibörjan men efter lite hopprep och uppvärmning för dem sprang jag fem minuter och sedan fem min till under commands. Därefter skugg med uppgifter 4x2,5min, parades ihop och körde med en tjej som heter Frida, jätteduktig och mer erfaren än mig men försökte tänka till på allt både de på Linnea har sagt och mina skutskärsboys har lärt mig. 5x3 sparringronder med uppgifter med henne och sedan sparrades jag 3x3 med "turbo". Sista ronden tog jag av mig huvudskyddet, mår dålig när jag har det och känner mig instängd, jag är så van att inte ha det och känna smällarna, med huvudskyddet känner jag dem inte. Då får jag panik och går hellre in i motståndaren än att backa undan, för jag vill känna smällarna så att jag vet att min motståndare har chansen att knocka mig om jag inte har guard och bra teknik.

Avslutade med 8x 20sek arbete 20sek vila, lite illamående i slutet när jag varvade ner, blandade styrka med jogging och stretch. Overall ett bra pass. Lite notes for me - GUARDEN!!!!!! Snabbare och mer taktisk! Sluta gå in i motståndaren, jag är inte redo för närkamperna än.

Så nu har jag en hel lista att bocka av imorgon! Går upp 7 förväntas vara nere på stan till 10 ungefär.

  • Förbi skolan och lämna in lappar
  • ClasOhlsson
  • BUDO ADIDAS
  • HM
  • Träffa Ellinor
  • Farmor kommer
  • Jobb 17-22
Av Ronja Olsson - 21 november 2012 21:52

Så nu är jag hemma igen efter en förträflig middag hos Hasse och Gussan. Tackar man tackar! Gott rödtjut, god gryta och excellent efterrätt (moi fixade ;)) Trevligt sällskap och samtal, allt vad man önskar sig en onsdag kväll. Innan åkte jag och handlade mat för 2059:- kommer vara slut snart igen ;) 

imrgon jobbar jag lunch och sedan jobbar jag kväll på fredag, trevlans! Men nu är det dags för sängkammaren, höres och godnatt!

Av Ronja Olsson - 20 november 2012 19:56

Så nu är jag klar för idag. Precis kommit hem och har en känsla utav att sängen är allt för lockande just nu ;) Haha

Sparring på schemat och det gick relativt bra, måste ställa om mig på att inte boxas med längre personer utan dem i min längd så bara jag får grepp på det och att inte kasta ut sådana rallarsvingar så ska vi få till något från mig. Respons från tränarna - bra, men måste bli mer aktiv med rak höger och snabbare slag + på fötterna. Dags för hårdträning alltså! Snackade med en om att börja gå match, är så jäkla sugen på det men väntar till  dess att dem säger att det är dags. Det är ju mitt mål att få lära mig mer och komma ut och tävla där jag lär mig ännu mer. Goosh vad jag längtar, men det är en lång bit kvar dit och ett jävlar annama krävs, vilket jag tror att jag har!

Nu ska jag njuta av en lax macka och försöka få tag på min frånvarande fader.. Hahha nee pratade med han för två min sen men lglömde en sak och nu svarar han inte!!! pucko'

Morgondagens schema

  • Jobb
  • Läkarundersökning 9,30
  • Jobb
  • Handla med papi
  • Springa med ellinor

Kommer jobba lunch nu två dagar till sedan blir det kväll på fredag förhoppningsvis! :)

Nej nu har jag suttit här alltför länge see yah later alligator! Eller vad man nu säger.



'Cause it makes me that much stronger
Makes me work a little bit harder
It makes me that much wiser
So thanks for making me a fighter


Av Ronja Olsson - 20 november 2012 15:32

Tisdagen bokstavligen talat flyyger iväg. Nu är jobbet klart och ska strax iväg till träningen, sitter med mammas och pappas julklappar och fixar lite. Är lite pyssel med dem, härligt!


Av Ronja Olsson - 19 november 2012 20:39

Nu är det dags för att krama    efter ännu en spännande och rik dag. Började med jobbet, helt okej, måste bli van med rutiner och sådant. Därefter snabbt hem, på med träningskläder och slängde i mig en kycklingfile med wokgrönsaker innan jag begav mig på träning. FYS stod på schemat och jag ska komma ihåg att stretcha efter ett gympass! Gårdagensträning visade sig idag, jäklar vad mina biceps och triceps var trötta. Men gjorde mitt bästa och kämpade på. Måste ställa om mig på 1h 30m träningar nu istället för bara 1h. Men det kommer nog gå fort. Nu har jag tagit en snabbdusch och ligger i sängen, dags för att sussa sött och drömma fint.

Morgondagens schema

  • Jobb 8-15
  • Middag
  • Träning
  • Engelska uppsats skissa på den bara

Trevligt! Sov gott! Bjussar på en gammal sparring bild mellan mig och Micke!

Presentation

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8
9
10 11
12 13 14 15
16
17 18
19 20 21 22 23
24
25
26
27 28 29 30
<<< November 2012 >>>

Arkiv

Sök i bloggen

Bloggerfly

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards