brainwildchild

Alla inlägg under november 2012

Av Ronja Olsson - 14 november 2012 10:44

Så nu har jag en ledig stund. Klockan är snart 11 och runt 14 slutar jag, tänk så fort tiden går när man har roligt.

Haft kemi med 9or, krossat lite provrör, för stark för sånt härt yrke jag   

Nu har jag matte med två elever och därefter lunch och friskvårdstimme, planeringstid och konferans får de riktiga lärarna ha själv!

Ikväll är det "sista" gånge hos Zang och tänkte att svetten skulle drypa lite väl mycket idag!

Eller jag känner för det iallafall. Sen en bra sak. Papi kommer hem från Israel idag, kanske han kommer och säger hej?? Sedan ska jag få lite presenter av honom också haha, lite bortskämd är jag!

Nej nu är det dags för lunch, kycklingklubbor och sallad! mMM!


Av Ronja Olsson - 13 november 2012 17:59

Gårdagens träning gick helt ok, började med innebandy med Wilhelm som uppvärmning och sedan körde jag sparring med Karolina, därefter vilade lite och sedan en till rond. Fram med mitsarna och lite teknik, säck och skugg. Därefter testade jag att sparka lite, huuah det är fan svårt att sparka rätt, att kunna vrida foten och samtidigt hålla balans och hålla sig lugn. Micke och Morgan visade lite knep att tänka på hur jag ska sparka och slå. Tack guys!

Sedan körde jag en rond sparring med Kalle. Han har så jäkla långa armar så åker alltid på små stryk i kontringen. Han höll inne ganska mycket hörde Joel säga åt han att slå på lite "det är en tuffbrud du kör med" haha jaa relativt då.

Efter det var jag klar tyckte jag, stretchade och cyklade hem. Kom underfund med att jag har 7 liv och den som tar mitt första får + poäng i registret ;) haha undrar vem det blir!

Hem, duschade, sov.

Vaknade med en blåklocka på ögat, haha, jag är så jäkla söt i det!!

Skolan flöt snabbt på idag, 6;orna löpte amok och var helt galna, men resten var okej.

Idag har jag kört 30 min på cross trainern (1mil) därefter styrke i ben och sedan stretch och 15 min i farbrors massagestol, som är gooosh! I´m in love!

Nu ska jag käka mango och njuta av tisdagen som är kvar!

See yah!

Av Ronja Olsson - 12 november 2012 15:40

Gårdagen gick bra, träningen gck bättre än förväntat (från min sida) trodde jag skulle dö, men stod upp och levde!

Dagen har flytit på bra och snabbt, hemma hos mamma en snabbis och ska åka och käka nu innan jag åker på kvällens träning!

<3

Av Ronja Olsson - 11 november 2012 12:33

Trots att du inte fann där i början, att kontakten brast i mitt tidiga liv. Så har kontakten funnits nu och jag är s¨glad att jag får ha dig som min pappa. Även fast åsikter är delade och saker och ting är inte det bästa, så vet jag att du alltid finns där och försöker göra det bästa för både mig och mina systrar. Kom hem från Israel nu börjar bli tomt i skafferiet ;) Njut av farsdag och de sista tre dagarna i Israel

Älskar dig <3

   

Av Ronja Olsson - 10 november 2012 17:52

Så nu är snart den här lördagen slut, har skrivit klart och skickat in historia uppsatsen och nu sitter jag med fysiken ska göra klart bakgrund och analys idag och små justera den imorgon, därefter vill jag skicka in den inna jag åker till tränignen imorgon! Efter det tänker jag skära upp lite avokado och titta på¨någon bra film innan jag lägger mig i min underbara säng! Kanske träna lite bål, hmm,, Japp det gör jag nog!

Presentation

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8
9
10 11
12 13 14 15
16
17 18
19 20 21 22 23
24
25
26
27 28 29 30
<<< November 2012 >>>

Arkiv

Sök i bloggen

Bloggerfly

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards