brainwildchild

Alla inlägg under november 2012

Av Ronja Olsson - 6 november 2012 21:51

Så nu sitter jag äntligen på tåget upp till Gävle igen, träningen var kanon. Körde fys idag! Började med uppvärmnin dog inte, yeeey! Därefter cirkelfys alltså olika stationer med olika övningar. Drog på ordentligt och försökte hålla pulsen så hög som möjligt. Avslutade med stretch och lite nackstyrka. Tittade lite på vuxenpasset, käkade ett ägg, fick en yoggi av Paulina och sedan nu sitter jag här. Dock har jag lite ont i bakryggen(njuren) kanske fick ett slag där igår som känns idag, hmm! Men jag är jättenöjd och kollat över nu hur jag kommer träna nu när jag byter grupp. Fyra dagar i veckan. Mån-Tis-Tors-Sön. De andra dagarna löpning och gym. Men går första passet med dem på söndag då jag inte hinner ner på fredag. På lördag är det öppethus på klubben 13-18.00 Alla är välkomna:)

Tills dess då? Imorgon är det jobb igen, därefter kvällspass med Zangen. På torsdag tar jag en tidig intervall runda och sedan skridskoåkning på eftermiddan (friluftsdag på rotskär). Fredag förgylls med pw på morgonen och på kvällen tänkte jag ta en hemma kväll med mamma. Lata oss framför tvn och umgås! Pålördag åker jag tillbaka till sthlm. öppethus på klubben och löpning. Söndag. Första passet med "nya" gruppen.

Trevligt Trevligt!

Av Ronja Olsson - 6 november 2012 18:22

Nu sitter jag på träningen ooch väntar på mitt pass. Daniel frågade mig idag om jag ville börja i matchgruppen från och med nästa vecka. Äntligen! Fast tänk om jag inte är helt redo för det? Vi hoppas på det bästa åtminstone! Jag är redo för dagens pass åtminstone. Höll på att smälla upp kemisalen idag (inte helt) men tillverkade krut på sista timmen med 9,och 8. Jag skulle tända på, blev skrämd för något. Tändstickan hamnade fel och ja allt small! Hhah men kul var det!!

Åker tillbaka till skutskär ik´väll, imorgon blir det ett pass för Zangen, på torsdag löpning och skridskoåkning. Fun Fun!!

Av Ronja Olsson - 5 november 2012 20:49

Måndagen färdig, träningen klar och den gick super. Min uppvärmning blev innebandy med Wilhelm, jag som är kass körde på och i slutstriden 9-9 så var det jämnt men fick in målet och vann med 10-9. Wiiihoo! Därefter lite säck, kände formen. Mitsar med Zang. Såg bra ut, kändes bra, lär dra in armbågarna lite, får tänka mer på det. Därefter kollade jag lite på när nisse och Jonathan sparrades och därefter sparrades jag två ronder med Kalle. Skitbra sparring, tror någon smäll satt (hoppas) för lite näsblod blev de idag också. Nej det var grymt, svetten rann. Sedan skojade jag och sprang runt med Wilhelm igen. Så jäkla söt unge. (bara för att vi är släkt). Avslutade med lite mitsar igen. Kändes grymt bra sista slagen! Zang sa även att det såg bra ut. Det känns bra!! Imorgon blir det i sthlm. Älskar Zangs kommentar när jag sa att jag skulle dit ”krossa dem , slå ner alla tjejer där, mosa dem” hahah ja den här Andersson släkten är lite speciell! Nej nu ska jag gå och lägga mig blir en lång dag imorgon!

Av Ronja Olsson - 5 november 2012 16:40

GAAAAH mitt förra inlägg försvann, gud så jag tröttnar på saker och ting. Nej men tränignen igår gick jättebra, fick beröm och körde slut totalt vilket är jävligt härligt. Dagen idag gick bra, faktiskt väldigt fort också. Nu har jag ätit och ska bege mig bort till hallen och boxas lite.

Grattis till Micke som vann sin thaimatch i lördags!


Av Ronja Olsson - 3 november 2012 21:36

Jag förstår mig inte på och orkar inte med människor nå mer. Jag finns alltid där för alla mina vänner men det är ingen som finns där när jag väl behöver dem. När jag står där och ber om hjälp nej då säger de bara "förlåt men har annat för mig" ska börja säga så jag också. Jag ska också börja skita i de vänner som säger att vi ska träffas men åker och gör något annat och säger, glömde bort dig eller att nee pallar inte. Om ni inte vill umgås med mig, GÖR DET INTE. Jag har ingen anledning här i livet till att behålla de personer som gång på gång sårar mig och gång på gång beter sig som idioter. Det är inte dessa ytliga personerna som jag känt en kort tid utan även de jag kallar mina närmaste vänner. Nej nu har jag bestämt mig för att rensa vänlistan, jag vill och orkar inte slösa min tid på idioter och lägger hellre den tiden på att må bra ch bli bäst. Jag har mått så otroligt kasst under en period i mitt liv och jag vägrar må dåligt mer pågrund utav dem. Jag har gjort det och det har nästan kostat livet på både mig och en väldigt nära familjemedlem. 


Men det finns vissa solstrålar speciellt Sofi och Denniz som gjorde min dag igår. Älskar er sötnosar!<3


Aja jag åkte ner till sthlm känner att det är här jag mår bra och får ut det bästa av mig själv, men åker upp till gävle imorgon efter tränignen. Jävla praktik!

Presentation

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8
9
10 11
12 13 14 15
16
17 18
19 20 21 22 23
24
25
26
27 28 29 30
<<< November 2012 >>>

Arkiv

Sök i bloggen

Bloggerfly

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards