brainwildchild

Alla inlägg under juni 2011

Av Ronja Olsson - 11 juni 2011 00:54

Så nu är jag hemma igen efter en super trevlig dag med underbara personer!

Som ni vet så tog jag på mig inlinesen och var hurtig nog att ta mig ner till stallet på dem, fast tjyv åkte genom att hålla i Persson ibland!  

Fick Moltas istället för Nelson eftersom när han gick terräng hoppning sist så var han helt tokig, tack för att hon tänkte på mig så att jag inte skulle dö, men var så taggad, hade snackat med Christina om tips och sådant och laddat upp med skyddsväst, men kommer ha han i sommar och då garanterar jag några skutt där nere.  

Var ca 1 år sedan jag red Moltas sist så det var lite ovant! Han är raka motsatsen till Nelson

Moltas - Nelson

Kortrygg - Långrygg

Inte så hög - Superstor

Måste driva för att bli lång - måste hålla in för att bli kortare


Så jag hade det kämpigt när jag red fram, hoppade i upp och nerförsbacke på en liten sten mur, bara ett litet skutt, klockren!

Hoppade en stock på betong plattor kanske bara 70, klckren Superfina språng tyckte Linnéa!    (Lotta var borta så hade Linnéa, min gammla ridlärare)

Sedan hoppade vi  en träpyramid och några uppställda träpallar i en dunge, super fin! 

Vi avslutade med en grav och en stenmur med en stock, lika bra här!

Det var roligt med lite omväxling ibland, mitt hjärta kommer alltid vara hos Nelson men det var roligt att rida Moltas! 


Åkte hem, mina ben var helt slut!!! Duschade halkade i duschen så det ledde till att jag inte pallade grilla och tälta så vi bestämde oss för att ha filmkväll hos mig istället, ja så blev det verkligen inte! Efter 1h undrade Linda hennig om vi ville dra ner till Häxön och grilla med henne och hennes kompis Niclas. Så det blev så ändå lindade på foten med stödbandage och under hade jag tigerbalsam! Prima och en alvedon på det så var den värsta smärtan borta!

Vi grillade, skrattade,drack lite smått, Pontus och Niclas blev fan värsta snuttigull paret, jag, Linda och Emelie snackade gammla minnen, och vad är en sommar utan bad?? 

Trodde det inte skulle bli så långvarigt på grund av alla myggor men vi var nog där runt 4h ändå! Måste göras om för fifan vad vi hade kul!

Ska upp tidigt och köra igång tvätten så kanske bäst man somnar nudå! Imorgon blire förhoppningsvis tältning med Persson och Pontus!

En bild från kvällen Linda gnällde om att hon ville ha sin kyckling svart, så Pontus gjorde som hon sa! Gud vad vi skrattade åt det!

 

Av Ronja Olsson - 10 juni 2011 13:39

Så nu har jag hämtat ut mitt betyg, det stog fel i pappret jag fick på avslutningen skulle varit mvg i biologi men det stog bara vg så de ändrade det och så fick jag ett nytt idag! 

Jag, Pontus och Emelie surrade runt på skolan och letade efter olk men hittade inte en enda de satt och käkade! Tjockisar!  

Nu har vi vräkt i oss frukost vid halv 2 på dagen! Haha!

Vi ska iväg till stallet snart jag tar inlinesen och de tar min cykel! Sedan ska vi grilla och bada ikväll kommer bli skit kul!


Så mina betyg!

Svenska: MVG

Engelska: VG

Matte; VG

Idrott: G

HK: MVG

Slöjd:VG

Musik: MVG

Bild:VG

Tyska: MVG

Biologi: MVG

Kemi: MVG

Fysik: VG

Teknik':MVG

Geografi: MVG

Religon: MVG

Samhällskunskap: MVG

Histria: MVG


Super nöjd, och kommer inte jag in på Viktor Rydberg utan på Enskilda så kommer jag vara nöjd ändå! Nu lär jag byta om!

Av Ronja Olsson - 10 juni 2011 10:41

Vaknade för ett tag sen av att mitt rum såg ut som ett helvete! EMMMMMEEEELLLIIIIEEE!! Men såklart sov hon så jag fick städa upp! 

Igår vid 12 kom Timmy och Gunnarsson, jag som tänkte sova! De blev kvar knaske 45-60min, sedan låg jag och Emelie och sjöng på Disneyklassiker och andra barnsånger!

Har fixat mig och käkat snart beger jag mig ner till stationen och möter hennes nye kille Pontus! Han ska vara med oss hela dagen tror jag, de följer till och med ner till stallet kanske!;)

Stackarn Ponts är ganska hästrädd, men Nelson är så snäll så det går nog bra!:)

Nej nu lär jag nog bege mig så att stackarn inte går vilse, han har varit i Skutskär förr men hittar inte till mig!

Just det ska lägga upp ett inlägg med mina betyg har glömt att göra de men de kommer! I promise!

 

Av Ronja Olsson - 9 juni 2011 21:18

Vaknade runt halv 12. Första gången i hela mitt liv!

Åkte till Evelyn, vi drog och solade, åkte förbi banken och kollade några saker på mina konton!

Började städa i mitt rum, vill rensa ur och sådant ifall man flyttar så man inte har med sig så mycket till stockholm! Blondinen kom förbi och var med mig, vi var och handlade och kollade i affärer. Sedan lagade vi köttfärssås och spaghetti med wokgrönsaker! Übergött! 

Sedan fortsatte med rummet och vid 21.00 blev det helt färdigt! Super nöjd en så enorm skillnad, luftigare och mer plats!

Nu har vi gjort ordning morötter och tzatziki och köpt chips och taco dipp så nu ska vi ha filmkväll och se på en massa superbra filmer och bara njuta av sommarlovet!

Imorgon blire hoppning i hagen över terräng hindren!

     Mina übersöta gosedjur!:)            

Av Ronja Olsson - 9 juni 2011 00:10

Nu däckar jag i sängen, efter en trevlig kväll hos Viktoria i hennes stuga!:)

 

Av Ronja Olsson - 8 juni 2011 13:43

Så nu är jag tillbaka, bara orkade inte blogga igår efter tesupén!

Vi hade super kul eller åtminstone jag, först mat med underhållning, sen dans och sådant, twistade i 12cm klackar!!! Wooho! Sjöng även två låtar en med Emelie och en med Vickan och Linnea! Kommer sakna nian hur mycket som helst!

Idag vaknade jag vid 8, duschade och fixade  mig, sen kom Jennifer och fixade mitt hår, det blev jättebra men åkte ju nercabbat så det var ju förstört. Carola kom med Mustangen, stort tack till att du ställde upp och körde! Vi åkte ner till Rotskär, och fick stå ute i värmen 20min, jag trodde att jag skulle dö!  

Sedan gick vi in och satt oss, mina ben var som gele väntade på stipendie utdelningen! 

Jag, Micke, Filip och Kalle fick gå upp och ta emot varsitt pris från Teknik stipendiet, sedan så var det jag och Filip som vann så vi fick dela på 2500:-

Efter det gick någon Harriet från Naturskyddsföreniningen i Älvkarleby, och fick även ett stipendie från dom för mitt arbete om försurningen, 1000:- på naturbokhandeln!

Efter det så fick jag, Filip och Daniel ta emot varsitt Rotskärsskolans bästa avgångsbetyg. Vi hade allihopa exakt lika mycket poäng!

Så underbart grymt!!! 

Fick även ett diplom av Daniel (ordförande i elevrådet) tillsammans med Johannes Douglas ch en till i nian, för vårat medverkande i elevrådet!

Av mormor fick jag en super fin lila klcka sen när vi kom ut, och 500:-, 200.- från gammelmormor och 300:- av farmor och arne!

Cruisade med Mustangen en stund, sen bjöd mamma på fika! Så det blev fika med Carola, Mamma, Annete och Mormor! 

Ska byta om och åka till stallet! Måste pussa på min älskling!

Sedan ikväll blir det grillning hos Viktoria i hennes stuga!:):):) 


Sedan har man en mor som vill ha bilder så här får ni!!

MIIIN MUUUUUSSTAANNNG!          

Av Ronja Olsson - 7 juni 2011 08:15

Sjukt glad att nian är över men som sagt kommer vara väldigt ledsamt att kanske inte ses igen!


Igår var det Sveriges National dag, brukar inte fira denn så himla mycket som vissa gör! Var ute hos pappa hela dagen, tvättade mustangen, (lika skitig på onsdag igen ändå) tvättade altan, rillade, åkte till acksjön och badade. Så vi gjorde väldigt mycket igår, det var jag, farmor, arne, faster och pär, som åkte ut! Kom hem runt åtta åkte till Jennifer, chillade med henne och Emelie, najss! 

Sen vid 22 gick jag till Natalia och vi tog en promenix! Blev uppäten av myggor! Asså på kvällarna finns det ungefär 30000000000 myggor på en!


Idag ska jag iväg vid ett till Viktoria, så ska vi vara några stycken vid hennes stuga och sola och bada och ha trevligt! Sedan ikväll blir det tesupé!


Av Ronja Olsson - 5 juni 2011 21:09

Blev väldigt sent igår, tror att jag och Emelie somnade vid 4 kanske. Timmy och Stoffe drog vid tre! Trevlig kväll hade vi åtminstone!   

Vaknade av att farmor ringde mig vid 12 så var bara att kliva upp och åka ut till pappa, Emelie sov en stund men drog sen när jag hade åkt tror jag!

Var där ute, fixade med veden, hjälpte pappa och farmor, jag och farmor påbörjade sanering på altanen som vi ej hann färdigt med får fortsätta imorgon!  

Vi grillade också, som är sååå jäkla gott speciellt lax som var det endda jag åt! 

Kom hem vid 8 hoppade in i  duschen och fixade mig, väntar på Emelie och så ska vi dra ut!   

Presentation

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20
21
22 23 24 25 26
27 28 29
30
<<< Juni 2011 >>>

Arkiv

Sök i bloggen

Bloggerfly

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards