brainwildchild

Alla inlägg under augusti 2011

Av Ronja Olsson - 18 augusti 2011 20:35

Vet ni vad jag har gjort? Vet ni? Vet ni?:DDDD Jag är typ överlycklig, har alltid varit rädd att åka berg och dalbanor och frittfall och sådant. Men idag när jag var på Grönan med farmor, Arne, Elvira, Albin och Saga tyckte jag att jag kunde testa allt, det var SUPER FRÄSCHT! SUPER KUL! Vet inte vad jag har för fel, mina andra rädslor är 

  • Bollar, kan inte se, vara i närheten eller spela ett bollspel, lägger mig ner på marken i fosterställning direkt!!!
  • Små spindlar och kryp, de större har man åtminstone koll på vart de är!
  • Instängd, har klaustrofobi? (stav)

Det är typ allt, bollrädslan kommer aldrig försvinna är jag säker på, det är för att idioterna till killar i min gamla klass gjorde mig rädd. Spindlar och sådant tycker jag bara är obehagligt och äckligt! Sen jag fastnade i en hiss i Gran Canaria när jag var typ 10 så har jag blivit klaustrofobisk,   super jobbigt!

Nåja nog om det är uppe i skutskär igen, hemma hos mimmi för tillfället hon och Jennifer är och handlar hårfärg till mimmi, ska färga hennes hår! Black!

Har en supersöt sovande Neoline bredvid, bara måste pussa lite på henne!;)

Imorgon är det ridning och GK prov, äntligen säger jag så att man blir färdig med det!

Och äntligen är det hoppträning, gissar på att det är mest mark imorgon men ett lite större hopp skadar inte!;) Fast man lär ju ha koll på marken först och främst! Schoolstart on tuesday, kommer bli kul! Se hur allting der ut, vilka jag kommer gå med osv! Sedan ska jag prata med skolan om en sak, blir det sanning så kommer ni få reda på det, hemligt tillsdess!;) 

Nu ska jag pussa på mitt kusinbarn som är supersöt! Och vänta på att J&M kommer!

Just det jag är Lidingöbo nu ganska svårta att fatta! Men vi ska se på lite lägenheter på söder snart, så blir allt mycket lättare och sådant!

Av Ronja Olsson - 17 augusti 2011 20:28

Helt slut efter idag!

Blev lunch på Snövit med pappa och Hasse, sedan åkte jag med Hasse till Gamla stan och bytte till röda linjen mot Ropsten där, fick vänta på bussen 15min sen, jätteseegt! Åkte hem, kollade lite och städade lite i rummet!

Tog 45min promenad, duschade, la mig i soffan och såg på Johan Falk med pappa. Jättebra film tror den hette livvaterna, väldigt värd att se! 

Åkte upp till Jernet och käkade, jättegott som vanligt! Tog en stekt torskrygg med pepparrot och räkor. Nu ligger jag och pappa och ser på Van Veteren? 

Imorgon ska jag på grönan och sedan hemfärd till Skutskär! Fun fun! 

Av Ronja Olsson - 17 augusti 2011 10:18

Igår var datorn nepackad hela dagen och orkade inte blogga på mobilen! 

Pappa sa till mig att vara uppe till sju för att vi skulle åka då, jadå jag är uppe men är han uppe?? Nope! Ringer mig 8 är du färdig? Ja för EN TIMME SEDAN.-.- Men det gjorde väll inte så mycket.:P

Åkte till Sågen och började montera ner ett ställverk med Jörgen, pappa drog, det hade vart avställt i många år och pappa skulle ha ett till förråd där nu, Jörgen monterade ner kopparsakerna och jag bärde ner dem till nedervåningen, sen när vi vägde kopparn så blev det 379KG!! Ohshit! Trodde det var runt 100kg.:P

Lunch på sleven  grytan, och tillbaka till jobb, monterade ner luckor och galler och kastade ut, fram till tre höll vi på tror jag. Åkte till farmor på rabarberpaj och sen åkte pappa och jag ner till Lidingö! Hämtade sushi, tog en dusch, och dog sedan!

Idag har jag tvättat, städat lite grann, handlat och lagat mat! Ska gå in till centrum senare och köpa pluspaketet och sedan ta mig in tll söder för lunch på Snövit tror jag med pappa!

Grönan imorgon!:)

Av Ronja Olsson - 15 augusti 2011 22:16

Har absolut ingen lust att sitta vid datorn nu när jag är seg och typ sjuk! 

Men skulle varit med Mimmi idag men fick inte tag på henne så vi får väll träffas när jag kommer upp någon helg! Men har gjort lite nytta idag, varit på banken och tagit ut nytt kort, eller får det hemskickat snart,(eftersom jag är supersmart och glömmer bort koden till kortet!),  papa lär göra adressändring så att jag kan få lämna in ansökan på ID-kort! 

Varit nere i stallet nästan 3h, först lastning med daim och Tjorven, har lastat så mycket så inge problem alls och kan ganska mycket med regler och sådatn, sedan bandagering med lindor, har ju aldrig använt lindor på mina hästar så är inte så duktig! Och sedan då kan jag ju inte sitta på huk för min skada i knäna gör så att knät hoppar ur led och det blir en massa tjaffs, så fick stå ned böjd så hade inte den bästa utsikten att linda på, men efter andra försöket så tyckte Bengt det såg bra ut. 

På fredag är det provdags, äntligen, hoppas det går bra de säger att det är svårare nu när man inte få ha TR med sig på provet och slå i, men men det går nog bra ska vi se! 

Jag åker sju imorgon ska med pappa och jobba, och tänkte ta en jogging/PW innan runt fem/sex, så lär sova nu! 

 

Av Ronja Olsson - 14 augusti 2011 22:26

Ligger halvdöd i soffan och ser på film på 3.an, skulle varit med Blondie, Linus och Daniel men var tvungen att packa färdigt och så blev jag super trött! 

Imorgon ska jag till banken, beställa klipptid, GK kurs, och åka till pappa på kvällen!

På tisdag åker vi äntligen hem till Lidingö, och ska köpa Pluspaket HT så att jag kan ta mig fram och tbx i sthlm! 

Lägger mig i ett varmt och skönt bad och kopplar av en stund det låter bra!    

Av Ronja Olsson - 14 augusti 2011 21:07

Det går inte att förklara med ord hur jag känner för dig, du är högt älskad person, och kommer alltid vara det! Du finns alltid där för mig, jag finns där för dig, när du mår dåligt finns jag alltid där för dig, och jag vet att du finns där för mig. Att jag vet att du alltid finns där är för att du är min absoluta bästa vän och min älskade syster! Du kommer alltid vara en person som står mig lika nära hjärtat som min egen familj och älskade! Och jag vet att vi inte kommer bryta kontakten bara för att jag flyttar, du kommer hälsa på mig och jag kommer upp vissa helger! Ingenting kan sära på oss, ingenting kan förstöra denna vänskap som vi har!

Jag älskar dig Jennifer Linnea Strand!

              

Av Ronja Olsson - 14 augusti 2011 20:32

Det ska bli grymt roligt och väldigt spännande att börja i en helt ny skola, i en nästan helt ny stad för mig.(Visserligen har jag bott där mycket på sommrarna och sådant!)

Det enda jag är rädd för är att jag inte har den kunskapen som behövs, att jag fått en dålig grund och kommer ha mycket problem, det skulle kännas konstigt eftersom jag har aldrig haft några stora problem. Att jag inte skulle passa in, eller trivas. Men jag har sagt att jag ger 3-4månader trivs jag inte efter de då flyttar jag tillbaka till Gävle, men då ska jag verkligen försöka få det att fungera och inte typ ligga inne och vara passiv. Men jag tror att det kommer bli bra med flytten, blir nog lugnare också eftersom jag och pappa kanske inte bråkar lika mycket som med mamma. Sedan har jag aldrig bott med pappa förutom några veckor varje sommar och då går det jättebra!

Jag är jätte glad och nöjd att jag valde att söka till stockholm! Tror att bara jag vänjer mig och träffa folk så kommer jag nog bo där i många år till!

  

Presentation

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15
16
17 18 19
20
21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Augusti 2011 >>>

Arkiv

Sök i bloggen

Bloggerfly

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards