brainwildchild

Alla inlägg under augusti 2011

Av Ronja Olsson - 14 augusti 2011 18:30

Så nu är jag tillbaka vid datorn igen och kan blogga! Igår gick jag och Jennifer ner till minigolfen och spelade med ett gäng människor! Jag fick ty 80, snacka om att man inte kan spela? Jennifer slutade efter bana 13 eller något! Jag fick faktiskt 2 spikar igår, och alla har försökt få in i mitt huvud att det inte heter ettor utan spik, tror jag fattar det nu!

Sedan begev vi oss hem till Jennifer, gick ut och träffade Frida en snabbis, kul!:)

Hade suer tråkigt och ville hitta på något, så typ ringde halva min kontaktlista och skrev på fb. Var påväg att åka till Äby till Max&Valle, men blev lite förhinfer, och sedan missade vi bussen, hade inga lysen så kunde inte cykla. Så åkte hem till Jenifer och gick och la mig och sov, vaknade runt 5 kanske och väckte Jennifer, begav oss ut på Äventyr, No comments! 

Kom hem runt 12 idag, la mig och sov direkt fram till halv sju, läste på Hannahs och Inas blogg att det skulle vara kurs med lastning men inte vilken dag.-.- Tror att det var idag så åker nog ner,sedan är jag grymt sugen på grillat och potatisgratäng idag, tror fan mamma måste åka och köa allt och ta en grillkväll idag!

Har ringt till Bengt blev ingen kurs eftersom typ inga visste om, ska ringa han senare och kolla om vi skulle ha imorgon istället! Nu ska jag ringa och trakkasera mamma tills jag får grillat!

 

Av Ronja Olsson - 13 augusti 2011 01:26

Nu har jag och Strand kommit tillbaka till mig, nio plus ute, snacka om kallt och oturligt ng ligger alla vantar, halsdukar och mössor på Lidingö!-.-

Var in på sommaryran 10minuter! Super tråkigt! Träffade Blondie & CO, och Petrus! 

Drog ner till Sakura Sushi och käkade 7bitars, Jennifer käkade den 8:nde, köpte lite PK och begav oss till parken! Satt oss och chillade i en timme typ, gick emot stan, träffade, Linnea, Stefan, Jens och Oskar, testade Linneas longboard, inte kul, fast jag dog inte och det gick sådär, men inte min grej! Håller mig nog till ridningen!

Sedan kom Wille min älskade bror och Nicke, satt och lodade på stortorget, sedan tog jag och Jennifer en PW till Max på toaletten för en snabbis!;) Tillbaka till Torget och lodade, testade även på att cykla, inte så enkelt som man tror att det är!

Satt ch skrattade åt Willes bonde accent, han ska få Hugo som slav av Jennifer!:D

Skulle ta 23,35 bussen tillbaka till Skutskär, men kommer till bussen och går ingen förren fem över tolv, -.-Gick och satte oss på en bänk och sedan gick vi upp till Söder och kollade på bilar och räknade hur många som glodde på oss! Har glömt siffran!

Nu ligger jag och Strand i sängen  och kollar på fraser på FB, har typ delat 25 nu tror jag! Har man tråkigt så har man! Nu ska vi ta och sove, good night!


Av Ronja Olsson - 12 augusti 2011 16:43


  Första bloggvideo inlägget!:) Hoppas ni är smart nog och fattar att vi fejkar med accenten och fjortizstylen!:)ALLA MÅSTE SE DEN DEN ÄR GRYMT ROLIG!xD

Av Ronja Olsson - 12 augusti 2011 11:27

Har varit vaken i 1,5h, och nu har jag energi så att det räcker för 30 pers! Har hunnit varit hos UM och frågat om mina mini-piller, det är bara DEN sorten som man betalar fast pris för, inga andra. Jaja bryr mig inte men det är så fult!

Ska börja städa mitt rum, för mamma har ju ställt in en ställning med kläder och rivit runt.-.- Och sedan ifall Wille skulle sova hos mig idag skulle det vara städat!:)

Sedan kommer Jennifer när hon vaknat! Tycker att det ska vara nu!:D

Sedan blir det sommaryran ikväll igen! Utan en massiv väska!xD

Av Ronja Olsson - 11 augusti 2011 23:38

Hemma ifrån Sommaryran, först var jag hos moster till typ sex, fick skjuts ner på stan av dem då! Snällt!:) Jag och Anna hade varit på en tre kvarts powerwalk också!:)

Träffade Jennifer gick till Brynäs, såååå lodigt! Världens uslaste "yra" hittils! CITYFESTEN SKA DET VARA!

Köpte ett par solglasögon, ch vann en hammare som piper! Sprungit runt och frågat folk om de vill klämma på den och sådant! xD Koffein är inte bra för mig!

Träffade Sheren och var med henne, gick ner på stan, träffade Emelie, Sofie och Josef, de gick till Brynäs, vi stannade på stan, köpte PK, såg Emelie och Stefan! Tvngen att springa fram och snacka med dem.:P Stefan ville se mig halsa 25PK och se effekten.xD Visst hade jag gjort det om han betalat! Lätt!

Drog upp till Brynäs för att träffa Blondinen och de andra men de hade gått tillbaka till stan, var med Hannah, Amanda och Pontus. Gick och mötte Sherens pv. Hehe vad dryg jag kan vara på honom!xD

Träffade Mollie, Timmy och Gunnar, och vafan är det för rykten som går om mig?? De är absolut inte sanna I promise!

Runt halv tio gick vi ner på stan igen köpte mer Pk och dryga!

Gjorde typ världens största tabbe men men, sådant händer när man heter Ronja!

Träffade Alex på bussen och pratade med min saknade bror som jag inte träffat på jättelänge!:( Men ska träffas imorgon och kanske slaggar han över hos mig!:)

Sitter och snackar med Jennifer och har försökt skriva detta inlägg i 30 min men tagit så lång tid att skriva! 

Nu vill jag sova Jennifer kommer över tidigt och lagar min hammare som gått sönder! Med silver tejp!;) Sedan ska vi ifråga sätta spoteket vfr jag får betala fulltpris för mina mini-piller fast att jag har högkostnadskort?? IDIOTER! 

Jaj bjuder på favoriter i repris, miss my honey too bad, hur ska det gå utan honom?:(

Just det glömde nästan fick min sushi idag två rullar och en lax 20:- billigt?:O Super gott!:))

     

Av Ronja Olsson - 10 augusti 2011 21:00

Sitter hemma hos moster Anna och är barnvakt, käkar popcorn, och glass. Ser på The Last Airbender,

Varit hos Oscar med Nina och Wilma, de red Oscar och Molly super bra!:) 

Sedan följde jag med dem till stallet där Nina och hennes mamma har deras häst, de har två åsnor i det stallet, suuuupersöta! Isabelle och Chanel hette dem supersöta! Börje kom och skodde dem och Nadja. Sedan innan vi skulle åka till stallet för ha kurs jag och Nina, så kom Isabelle S som jag inte träffat på superlänge! Kuul! Måste träffa henne innan jag åker tillbaka till sthlm. 

Sedan när jag och Nina cyklade till stallet, och var ungefär 5 min ifrån stallet lyckas min kedja hoppa ur, -.- Stort SUUUCK! Fick typ hoppa/gå med cykeln till stallet, hade GK kurs, fick materialet men inga prov.-.- Gick igenom materialet sedan fick jag sluta tidigare för att jag skulle till Bomhus och vara barnvakt åt Donny!:)

Imorgon blir det sommaryran med Jennifer och kanske följer Donny med också!:)

Keep in touch bitches!

Av Ronja Olsson - 9 augusti 2011 23:13

Om det blir så att jag fortsätter att rida så ska jag inhandla nya ridkläder! 

En väst, Nya Chaps, Helskodda ridbyxor, nya Ridskor och nya handskar, är ju inte den typen som gillar märkeskläder så det blir bara enkla saker!


Av Ronja Olsson - 9 augusti 2011 22:57

Har varit ute på en jogging/promenad med Strand, stannade även till på Boda och satt och snackade. Imorgon ska jag till Oscar för Wilma en kompis till Nina ska kanske börja ta hand om honom och så, sedan har vi GK kurs! 

Sedan funderar jag på att åka ner till stockholm på söndag istället antingen med Jennifer om jag kan fixa lite pengar eller om mamma och jag tar bilen ner? Vet inte, men annars så har jag ingen brådska iväg! 

Har lite tråkigt så ni får lite blandade campics!

            

Presentation

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15
16
17 18 19
20
21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Augusti 2011 >>>

Arkiv

Sök i bloggen

Bloggerfly

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards