brainwildchild

Alla inlägg under augusti 2011

Av Ronja Olsson - 5 augusti 2011 21:22

Håller på och fixar med en ny design blir bara en tillfälligt tills jag får bättre bilder och så!

Litet smakprov!

 

Av Ronja Olsson - 5 augusti 2011 13:04

Hemma efter stallet, vaknade med 39-40 graders feber och så ont i halsen! Inte kul! 

Men man hade Nelson att ta hand om så det var bara att maka sig iväg! 

Vi tänkte skritta med honom upp till ängen vid Ingela, men orkade inte tjaffsa med honom om han skulle göra det, och han går knappast ut i skogen själv, så det slutade med att MAMMA red Malte ute i skogen och jag Nelson. Hon har inte ridit på ca sju år sedan Marino dog. Vi skrittade mest gick upp till båtklubben eller vad det nu är! Och sedan travade vi 400m kanske inte mer. Det gick bra malte tjaffsade lite med mamma men inget mer, och Nelso tjaffsade om Malte gjorde det! 

Kom in igen, borsatde svampade av lite och släppte ut honom i hagen, satt och pratade med mamma oc Fredrik väntade på att bengt skulle komma, men han skulle bli 1h sen så jag åkte hem varken mamma eller jag skulle orkar i den värmen och jag med feber!

Har sovit två timmar nu, ska göra lite soppa är inte så pigg på att äta något!

Av Ronja Olsson - 5 augusti 2011 01:03

Känslan kommer alltid finnas där men på ett helt annat sätt, det är inte som förut utan mer vänskapligt, du vet vem du är, jag vill säga förlåt jag har insett nu vilket as jag var, det tog en skaplig stund, men alla har vi varit ung och dum.

Har man väl älskat en person släpper man aldrig taget om den, annars var det inte riktig kärlek!

  

Av Ronja Olsson - 4 augusti 2011 13:14

Dålig kvalite och ni får lyssna på mammas prat och Christinas prat! 


 
 
 
 
 
 
 

Av Ronja Olsson - 4 augusti 2011 12:20

Sitter och käkar oxpytt med mami! Gick så jäkla bra på ridningen idag, Stina kunde komma och vi skulle antingen rida på volt eller träna lite kombination, valde kombination med 4 galoppsprång!

Travade och galopperade, volter, öka minska, länga och korta som i måndags!

Hoppade fram på ett 20cm hinder och tränade att få 4galoppsprång, höjde till runt 70-80 och hoppade. Han gick i rättform, han jobbade med bakbenen och la mer vikt på dem, han kändes hur bra som helst! Blir filmer i nästa inlägg!

Var och handlade med mamma, ska byta om och cykla till Emelie om inte min cykel krånglar, sedan är det GK kurs vid 7!:)

Imorgon ska vi ta en promenad och rida lite borta vid Ingela!:)




Lite dåliga bilder ifrån videosarna!

     

Av Ronja Olsson - 3 augusti 2011 18:21

Väldigt lat dag idag, först stallet runt 10 hade kurs i 2,5h mest praktiskt. Gick ner i hagen för att hämta Nelson runt 10 för att han skulle skos! Jag gick enda ner till slutet av hagen och skulle hämta honom, ropade och han kollade upp, sedan galopperade han iväg, ok tänkte jag orkar inte vara dryg mot han!'

Så Alva tog in han senare istället!

Red inget idag, själv så orkade jag inte och sedan var det så jäkla varmt!

Men vi gick ner till vattnet och plaskade lite istället!:)

Åkte hem la mig på balkongen och sov en stund, Jennifer kom förbi jag skulle göra vegetarisk lasange men fanns inge ost och då orkade inte jag!  Gjorde korv, bön och soya sås med nudlar och grönsaker! Mums! 

Jennifer drog och nu har jag legat på balkongen tre timmar! Ska hoppa in i en dusch och gå till affären och handla!

Imorgon kommer stina igen och har hopplektion åt mig!:)

 

Av Ronja Olsson - 2 augusti 2011 18:09

Blev inte ett så jobbigt pass, red fram först barbacka men har så ont i ryggen så det var det bara att glömma! Satt på sadeln och red fram han lite till. Sedan red jag mycket serpentin bågar och volter och skänkelvikningar på diagonalen, i 15min, och lite galopp på slutet. Sedan tänkte jag att vi skulle skritta ut i skogen 10 min men Nelson hade en annan ide han stog och hoppade och stegrade och ville inte alls gå! Ina kom och skulle hjälpa mig för mamma är så rädd för honom. Men det gick inte det också så hoppade av och fick leda honom ut i skogen tio minuter, då gick det minsann bra. Märkte också att skotappen var sönder och skon satt lös så Börje skulle kolla till det imorgon!  Så blir lite ändring i schemat, imorgon rider jag inte utan jag och mamma går ut i skogen imorgon och leder honom i träns! 

På torsdag blir det hoppning antingen för Christina eller en bana med lite små hinder något enstaka på 1m och resten ligger på 60-80 hade jag tänkt! Sedan skogen på fredag igen!

Nu ska jag iväg på GK kurs!

Presentation

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15
16
17 18 19
20
21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Augusti 2011 >>>

Arkiv

Sök i bloggen

Bloggerfly

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards