brainwildchild

Alla inlägg under mars 2012

Av Ronja Olsson - 28 mars 2012 19:24

      Dagen har varit bra med både roliga och knäppa och sura inslag.

Började dagen runt sex då pappa väckte mig, tack!

Upp, frulle, påklädnad, i med linser och sedan iväg till stan. Gick till stadium för att köpa en jacka att ha på mig till och från träningarna men slutade med att jag hade köpt ett löparställ, så det kan gå ! Men hey det var extrapris. Ordinarie pris var 900:- men nu på rea var det 399:- helt ok tyckte jag då!

Flörtade lite med kassasnubben, sällan jag.... Haha! Han sa ju att jag såg bra äldre ut än 15 så, what the hell? :P

Sedan begav jag mig till skolan, på tuben satt sig en helt random snubbe som var lite mentalt sjuk misstänker jag, mittemot mig. Han börjar snacka med mig och ja han var allmänt konstig han sa typ

- Give me five!

-Ok, sträcker ut handen

-Guuud vilka stora händer du har

- Eeehh jaa

- Gillar du Justin Bieber ? JAAAA det gör du1!!

-Eehh neej

-Är du förlovad?

-Ja, tittar på ringen jag har på fingret

-Fan då

Alltså han var så skum och hängde typ efter mig tills jag klev av tåget!

Utvecklingsamtal gick helt ok, har minst C i alla ämnen utom ett, gissa vad SVENSKA har jag ett D i hur gick det ihop?

-.-

Tyska, gick också förvånats värt ok. Lunch. Nu ska ni få höra mig klaga högt och ljudligt!!! Jag och Ebbe kom till maten och skulle ta kyckling men den tog precis slut, så tar pyttipannan istället, alltså gick knappt att äta för att den var så saltad. Smakade bara saltkar!! euuw!

Okej, jag ebba och Zita gick till subway och sedan åkte vi mot Skarpnäck för att ha idrott.

Fyys cirkelträning, alltså jag hade lust att strypa Hasse (idrottsläraren) då, hade sådean värk efter fysen igår. Men stå ut och göra ditt bästa. Dog inte och gjorde mitt bästa så det gick nog bra ändå.

Spöregnade när vi skulle tillbaka till tuben, awesuum! -.-

Hem, shoppade food med papa och sedan indiskt till middag. mums! Nu sitter jag med NP svenska muntliga och biologi! Wooho!


Av Ronja Olsson - 28 mars 2012 07:17

Igår var en helt onormal dag för mig!

Vi hade friluftsdag och jag hade valt långpromenad (annars fotboll eller skidor och är fan rädd för båda två), trodde att promenaden skulle vara typ 1 mil i lugnt tempo. Nej nej. 2 mil i snabbt tempo på ungefär tre timmar. Alltså jag hade så ont i benen efteråt så att jag trodde att jag skulle dö. Gick längstfram med Hasse och Jenny, tänkte att mentalt skulle jag inte orka lika långt om jag gick längre bak. I did it. Första långa "träningen" jag gjort med knät sedan skadan gick upp :)

Hem och sov i ungefär tre timmar,

Lagade mat och städade lite hemma, packeterade ner mer vinterkläder och därefter begav jag mig till träningen.

Började med 30 min spinning, därefter två ronder skugg. 10 minuter hopprep. 15 minuter intervaller. (slå 10sek vila 20 sek) och därefter 90 armhävningar (30 smala, 30 breda, 30 vanliga). Heelt slut efter det där passet.

Hem och somnade gott på kudden efter en dusch och en kesella burk.

Nu håller jag på och kokar ägg och havregrynsgröt! Mums!

Sedan utvecklingssamtal och sedan skola, två lektioner, tyska och idrott.

Sedan så funderar jag på att ta en tur till stadium för att köpa en träningsjacka.

Av Ronja Olsson - 26 mars 2012 19:38

          Haft en awesum söndag med fina presenter och god mat, snacka om att jag blivit tjock eller ?

Av farmor och Arne fick jag 500:- vilket ska läggas på en skinnjacka tack :)

Av faster och farbror Pär fick jag ett halsband med mitt mellannamn på "Lucky", tycker att det är ganska great att heta det i mellannamn ;) Två burkar med vintagemotiv, typ, Alice i underlandets förtrollade minttabletter och ett läppglans. En bok SPÖKTIMMEN från Rotskärsskolans bibliotek. En liten historia om den boken. Min pappa och farbror stal den där från Rotskär när dem gick där på högstadiet. Börjar tidigt eller ?;) Haha, okej jag har tagit ett antal böcker jag med därifrån ^^ Oops busted!

Men den presenten som gav mig hjärtstillestånd var nog en träningst-shirt. Tack fin tänkte jag liksom, har så många redan men det finns alltid plats för en extra. Ja men sedan säger faster

-"Leta efter något märke"

Aa jag letar och hittar ett märke cooldry,

-"Jaha vad är det med det?"

-Ne inte det leta efter ett annat.

Fortsätter leta och ser att det står Lidingötjejlopp på armen, Neeeej! Alltså hon kan sinte vara serriös, jag i chocktillstånd som inte visste vart jag skulle ta vägen. Har en tanke i huvudet. HUR FAN SKA JAG ORKA SPRINGA EN MIL, när jag knappt orkar jogga 1KM!!!! Men blev jätteglad så idag började jag min träningsväg mot lidingö tjejlopp 30 september 2012.

Inge godsaker, äta minst 4 gånger om dagen, träning 6 dagar i vekcan varav 3 boxning, 2gym och ett pw/jogging 30 minuter. Nu kör vi!

Så idag efter skolan gick jag till gymmet, 12 min på ATM, eftersom jag precis börjar bygga upp knäskadan tog jag tre ben maskiner idag 3*15 rep. Sedan 10 minuter ute promenad/joging. Knät har hållit, bara konditionen som sviktar.

Imorgon boxning plus långpromenad på skolan, Onsdag skolidrott och sedan tar jag min vilodag då, pappa och jag funderar på att ta en bio! :)

Nu ska jag träna till Nationella och sedan ska jag dejta kudden!


Av Ronja Olsson - 24 mars 2012 17:44

Från 5 imorse har jag hållit igång, okej en nap på eftermiddagen men den var förtjänad!

Började med att plocka bort mer vintersaker så har fyra kartonger nu som jag inte kommer att se försen näst höst. Två jackor till ska ner, min älskade rödluva och skidjackan! Men det blir först i mitten av april, jag är en riktig fryslort av mig!

Sedan bytte jag gardiner i mitt rum, hade bara ett par extra så ska köpa ett par nya till vardagsrummet.

Möblerade om i mitt rum och städade i kök, badrum och hall. Har dammsugit och skurat alla rum förutom vardagsrummet. Vill ta det när pappa bestämt sig om hans ska ha kvar kontoret eller inte i vardgasrummet, Hope not!

Har lagat utestolarna där plankor hade lossnat, borde bli snickare! ;) Även satt upp två av mina stipendium.

Tvättat speglar, och dusch. och bakat. Bytt sängkläder, (hittade sprillans sängkläder där ett överkast och örngott kostade 800:- två sådana och ett lakan för 800:- så min säng är värd bara i sängkläder 1600:- HAAHh det är illa!)

Vid 14 var jag klar och helt slut. Så då tog jag en powernap på två timmar, snacka om att det var skönt.

Nu har jag duschat, tagit fram kläder och ska åka upp till Skutskär, sover över hos faster och tar en tripp till min fader imorgon :) Får lite presenter och sådant :)

Bildtexter:

1. Såhär såg jag ut på promenaden igår!

2.Lagat utestolen !:))

3.Min goda gratäng, lax med philadelfiaost, tomat och osttäcke med olika grönsaker bredvid. FOODGASM!

4.Nya gardiner

5.Säääng, med massa saker!

6. Skrivbordet fick en upprensning och rosetterna flyttades dit :)

           

Av Ronja Olsson - 23 mars 2012 20:05

   

Slitenbrud!

Fredag h det betyder PARTEY!! :D

 Eller ne, not for me :)

Skolan var helt chill, föreläsning på biologin, tränade på relativa pronomen på tyskan, alltså dessa älskade tyskar, deras grammtik är helt och hållet vansinnig! Gah!

Jobbade med andragradsekvationer på matten, vill ni veta? :) Jag börjar bli jävligt bra på matte nu :)) Det trodde jag aldrig skulle hända.

Tog en promenad till träningen, var faktiskt med och joggade tre minuter! Woop woop snart så är knät bra igen, vi ska snart även börja jogga fram ute :) Spinning och lite kettleballs. Sedan var vi sju idag så jag blev det där udda svarta fåret .( Ne jag lipar inte, fick köra skugg och säck istället, så det var ok. Avslutade med gemensam styrka och stretch. Sedan tog jag lite vikter innan jag duschade och åkte hem.

Har käkat middag, sett på BB och suttit och sjungit. Förjäkla bra att jag inte har några grannar ;)

Ska ut på en lite kvällspromenad innan jag tar en tidig kväll, en kopp varmt te och en spännande movie får förgylla min kväll:)

Imorgon börjar jag tidigt med att skura alla rum!:) Sedan en liten jogging tur och därefter gym pass :) Styrkan i benen och knät ska tillbaka, that´s it!

Låten på replay för tillfället!

Av Ronja Olsson - 23 mars 2012 18:15

Schema med träning och skolarbete!

Lördag: Gym, träna till nationella, repetition med biologi

Söndag: Plugg plugg, bli firad

Måndag: Gym, muntliga! och biologi.

Tisdag: Boxning, Muntliga och tyska läxa

Onsdag: Jogging, MUNTLIGA!!!

Torsdag: Boxning, biologi

Fredag: Boxning

Lördag: gym

Söndag: Vila!!

Måndag: JAG FYLLER ÅR! Den dagen ska vara full med överraskningar!

Av Ronja Olsson - 23 mars 2012 07:21

Nu ska ni få läsa här! Jag tycker att ALLA rökare ska köpa sådana här istället. Det ger fördelar till alla. Jag slipper dö av den vidriga stanken och som rökallergiker får jag problem med att andas när jag går bakom eller står bredvid någon som röker. Nu när det finns sådana här e-cigg, KÖP SÅDANA och slutat totalt med tobak. De som röker slipper få dumma sjukdomar, och vi andra som inte röker behöver inte dö av passivrökning och allergiattack. Tycker att det ska vara ett krav i Svergie, vi som tänker miljövänligt, dessa e-cigg ger ingen påverkan på miljön när man röker dem heller, ta ert ansvar som medborgare!! De finns i olika smaker också ;) Juste då slipper ni stinka också, luktar förfäligt när någon som precis rökt står bredvid.

Ja nu kommer mina kompisar lacak, eftersom jag rökte förut för typ två-tre år sedan. Men pågrund utav det så fick jag min rökallergi, så det har bara förstört mig, vilket gör att jag inte anser att rökning är något bra. Folk får ju cancer (visst man får cancer av allt men, risken är större för lungcancer om du röker) och andra skdliga sjukdomar.Skulle helst vilja avskaffa tobaksförbrukningen helt. Dock skulle snus kunna få vara kvar. Det stör inte personerna runt omkring dem.

OW-406OW-406

Mer information om våra e-cigaretter

Det finns många fördelar med våra elektroniska cigaretter!

  1. Rök var du vill, när du vill.
  2. Fri från tobak, tjära, nikotin och kolmonoxid.
  3. Vår e-cigarett ser ut och smakar som en vanlig cigarett.
  4. Väsentligt billigare än vanliga cigaretter.
  5. Våra e-cigaretter är certifierade hos CE, ROHS, SGS, FDA, PSE, TUV
  6. Vi har kvalitetsgaranti på upp till 12 månader.
  7. Många som börjar röka våra e-cigaretter slutar helt röka tobakscigaretter!
  8. Våra e-cigaretter är enkla att hantera. När röken tar slut så byter man cartomizerfilter (munstycket), normalt räcker ett filter till rök motsvarande lite mer än ett paket tobakscigaretter.
  9. Röken som kommer ut är en ofarlig ånga.
  10. En vanlig cigarett sägs innehålla över fyra tusen (4000) skadliga ämnen. Dessa finns inte i våra e-cigaretter eftersom det dels inte är en tobaksprodukt och dels inte sker någon förbränning.
  11. Den är lätt att bära med sig.

Manual för e-cigaretter!

Följ nedanstående steg för att komma igång med din e-cigarett:

Steg 1.Skruva av batteriet från förångaren.
Steg 2. Ladda batteriet genom att passa in laddaren,det finns 2 tappar som passar i batteriet och låt den ladda i ca 4 timmar.
Steg 3. Efter laddning skruva tillbaka förångaren.
Steg 4. Packa upp ett filter och tryck ner det försiktigt på atomize sektionen så att filtret sitter ända ner tätt in på batteriet.
Steg 5. Nu är E-cigaretten klar för att användas.

Laddare och batteri

Använd bara original laddare.
Batteriet måste laddas första gången i 4 timmar innan man använder det och sedan i 2 timmar varje gång som batteriet är urladdat.

Laddaren har en röd indikator lampa som blir grön när laddningen är färdig. Ladda alltid tills den gröna indikator lampan lyser.
Laddare: USB, vägg och billaddare!

Användningsdirektiv

Undvik överanvändning av e-cigaretten.
Om du drar 16 bloss inom 1 minut så kommer indikator lampan längst fram på E-cigaretten att blinka var fjärde sekund som en varning!
Ha alltid en paus på ca 5 sekunder mellan varje bloss för bästa resultat!
Om batteriet har låg power så kommer E-cigaretten att blinka med 2 sekunders mellanrum och atomize sektionen kommer att sluta fungera.
Byt batteri eller ladda det så fungerar det igen!
Stoppa inte filter i munnen.
Varje cartomizer (filter) kan du, beroende på modell, dra 150-500 bloss på.
Ett filter håller max i 14 dagar efter det att det har börjat användas, det torkar ihop och smaken förändras om det lämnas öppnat och inte används.

Säkerhet

1: Håll e-cigaretten ifrån andra artiklar för att undvika skador.
2: Använd inte e-cigaretten vid körning av något fordon.
3: Ha inte e-cigaretten i höga temperaturer, så som i direkt solljus mm.
4: Ha inte e-cigaretterna tillgängliga för barn.
5: Undvik att öppna innehållet i e-cigaretten såsom batteriet eller förångaren.


Vad innehåller e-cigaretten?

2, 3, 5-trimethylpyrazine < 1%
ethyl maltol <1 %
methylcyclopentenelone <1 %
glycerin 35 %
propylenglykol 50-65 %
renat vatten 0-15 %
smakämnen (olika beroende på modell) 0-15 %

.

Av Ronja Olsson - 22 mars 2012 21:50

1. Har du ett par rosa string? ja
2. Vem var den senaste du pussade? - Emmelie
5. Hur många killars telefonnummer har du inlagt i din mobil? - idk!
6. Gillar du nån nu? nope, eller kanske, eller ne

7. Vad gjorde du inatt? Sov

8. Och i förrgår natt? Sov
9. Vad gör du innan du ska sova? kollar facebook.
10. Kan du prata med din mamma om allt? yes!
11. Hade du berättat för dina föräldrar om du blivit gravid?  japp

12. Har du varit gravid? - Nej
13. Hade du blivit glad om din pojkvän friat till dig? har ingen?
14. Choklad eller glass- beror på
15. Push-up eller T-shirtbh? - push-up
16. Stövlar eller gymnastikskor? - beror på vad jag ska göra.
17. Kjol/klänning eller jeans? - klänning/kjol


Tio fakta


1. Hemstad/ort - Skutskär,Lidingö
2. hårfärg - Brun-blond
3. Längd - 167.½
4. Frisyr - utsläppt eller uppsatt
5. Ögonfärg - blå mot grå
6. Skostorlek - 38
7. Humör - Olika :)
9. Civilstatus - singel
10. Vänster eller högerhänt - höger

Tio saker om ditt liv
1. Har du nånsin varit kär? - ja
2. Tror du på kärlek? - jadå
3. Har du gjort något inom kärleken som du verkligen ångrar? - ja
4. Har du någonsin fått ditt hjärta krossat? - ja
5. Har du någon gång krossat någon annans hjärta? - ja
6. Har du nånsin blivit kär i din bästa killkompis ? - aa
7. Har du nånsin älskat någon utan att tala om de för (honom/henne)? - nope
8. Är du rädd för att starta ett förhållande med någon? - ja
9. Har du nånsin haft en hemlig beundrare? vad är iden med hemlig då?               10. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? - ja


Tio saker


1. Kärlek eller pengar? - kärlek
2. Vin eller öl? - vin
3. Har du nånsin gjort något du ångrar? - ja
4. Har du hoppat bungy jump? - noppe
5. Har du nånsin varit med i en olycka? - jaow
6. Har du nånsin ätit en hel tårta? - nej
7. Har du nånsin önskat att någon ska göra sig riktigt illa? - yes!
8. Har du nånsin gått på bio ensam? - nej
9. Har du nånsin gillat någon utan att de vart ömsesidigt? - aop
10. Har du nånsin tyckt att världen suger? - ja!


Tio Känslor


1. Saknar du någon just nu? - yees
2. Är du glad? hela tiden! :)))
3. Är du fundersam? - sometimes
4. Är du uttråkad? - jaa
5. Är du tysk? - 25%
7. Är du italienare? - ne
8. Är du fransk? -ne
9. Är dina föräldrar fortfarande gifta? - nej har aldrig varit
10. Gillar du någon just nu? - men har redan svarat mähän



Om dig

1. Hur mycket är klockan just nu? - 21.55
2. Namn? - Ronja Linnea Lucky Olsson Andersson
3. Vart bor du? - Lidingö                                           
                
4. Hur många barn vill du ha? - 1                                                 
  
5. Vill du gifta dig?- ja
6. Rullar du spaghettin eller skär du den? - rullar
7. Har du ätit sushi ? - yes, min älsskling
9. Hur många olika sorters flingor har du i köksskåpet? - två
10. Humör? - pigg, glad.


Fyra Grejjor

1. Har du någonsin blivit jagad av polisen? - haha typ
2. Har du en hund? - har haft
3. Sover du helst själv eller med någon? med någon men det beror på vem
4. Tror du på spöken? - ne men andar


Skulle


1. Skulle du vilja vara längre? - JAAAA
2. Skulle du vilja väga mer? - nej
3. Skulle du vilja ha sex nu? - nee är nunna
4. Skulle du vilja dricka dig full nu? - funderar på att ta en sängfösare!


Kan du

1. Kan du röra på öronen? - vem kan inte?
2. Kan du slicka dig på näsan? - aop
3. Kan du kolla i kors med ögonen? - ja
4. Kan dina föräldrar lita på dig? - ja
5. Kan du låta bli att prata på 4 timmar? - ahahahahah nee pratar till och med i sömnen och ibland med mig själv o.O
6. Kan du va på en fest utan att dricka? - yes
7. Kan dina vänner lita på dig? - yes!
8. Kan du tänka att pierca dig i naveln? - i vinter
9. Kan du suga? - bäst!
10. Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar? - haha jorå

Har du

1. Har du någonsin ljugit för dina föräldrar? - ja
2. Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig? - ja
3. Har du syskon? ja
4. Har du ljugit på någon fråga än då? - ne
5. Har dina föräldrar ljugit för dig? - ja
6. Har du varit full den här månaden? - mm
7. Har du redan tröttnat på dom här frågorna? - jaa
8. Har du borstat tänderna den senaste timmen? - yes
9. Har du pussat någon som är fyra år äldre? - ja
10. Har du haft sex med någon som är tre år äldre? yees fan han var ju den yngsta :O
11. Har du haft ett förhållande med någon som är fyra år äldre? - yes


Vem
1. Vem älskar du?- vännerna, familjen, Nelson,, boxningen och viktigast MIG SJÄLV!
2. Vem kan berätta allt för dig? - allt för mig? jag dem som litar på mig förmodligen.
3. Vem vill du bli full med? - Någon rolig jävel!
4. Vem är den bästa artisten? - finns många många.
5. Vem pratade du senast i telefon med? - jennifer<3
6. Vem är snällast i världen? - Mee
7. Vem vill du prata med? - alltså ingen just nu
8. Vem sov du senast med? - Persson, dt var ett jävulskt helvete!
9. Vem såg dig full senast? - Mina kompisar
10. Vem vet allt om dig? - ingen
11. Vem hatar du mest? - det finns väll typ två tre styckna men vem orkar ödsla tid på sådana idioter ?
12. Vem kramade du senast?- Louise

Presentation

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12
13 14 15 16
17
18
19
20
21 22 23 24
25
26
27
28 29 30 31
<<< Mars 2012 >>>

Arkiv

Sök i bloggen

Bloggerfly

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards